altomERHVERV

Stort udvalg af forklæder og ørevarmere i god kvalitet hos Skindhuset.dk

Går du op i kvalitet, når du køber lædervarer, og leder du efter produkter som forklæder, lammeskind og ørevarmere, så finder du et fremragende udvalg hos Skindhuset.dk, hvor de ikke går på kompromis med kvalitet.

Smarte forklæder

Hos Skindhuset.dk får du mulighed, for at erhverve dig et af de velkendte brune forklæder i læder, som du ofte ser ansatte i diverse detailbutikker, såsom vinhandler, restaurationer, delikatessebutikker og lign. Forklæderne fra www.skindhuset.dk kommer i de bedste anilin huder, så kvaliteten er helt i orden. De kan justeres i halsen, og bindes bagpå. De kommer også i mange forskellige farver, så du får det forklæde, som passer til netop dig, og muligvis tilpasset til din butik. Læder holder i mange år, og hvis du passer godt på materialet, så gør du dig selv en tjeneste. Du kan passe på læderet ved at bruge imprægnering, som du også finder på Skindhuset.dk. Hvis du vælger at købe flere forklæder, f.eks. til en virksomhed, og bestiller over 1500 kroner, så får du leveringen ganske gratis. Derudover sørger de også for en hurtig levering, indenfor 2-3 dage, så har du dine ordrer.

Ørevarmere i komfortable materialer

En god hovedbeklædning er altid godt, særligt om vinteren. Hos Skindhuset.dk finder du et flot udvalg af hatte, hårelastikker, pandebånd, pelshuer og ørevarmere. Sidstnævnte er særligt populære hos forbrugerne fordi du får ørevarmere i høj kvalitet, som fungerer rigtig godt, og sørger for at dine ører, ikke bliver kolde, når temperaturerne kommer ned i det kolde lejde. Du kan også få ørevarmerne i mange forskellige farver, så de passer til din stil. En mere diskret ørevarmer kan være komme i form af et pandebånd. Hos Skindhuset.dk kan du f.eks. få et pandebånd i strikket kaninpels, og med den årelange erfaring, så er du sikker på god kvalitet, som altid er vigtigt, når du handler med pels, skind og læder, som skal holde i mange år fremadrettet. Du har også mulighed for at vælge den større bisam hat, som sikrer dig et eksklusivt look og varme.