altomERHVERV

Hos Mette F finder du bl.a. skøndhedsprodukter fra Mario Badescu og en Ganni kjole i flot design

I Østergågade 19 og på hjemmesiden, mettef.dk, finder du Mette F, der er specialister i moderne dametøj. På deres hjemmeside, finder du hurtigt og nemt et overblik over deres flotte sortiment fra alle de store og kendte mærkehuse. Skulle du være interesseret, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi butikken eller hjemmesiden.

Lækre skøndhedsprodukter fra Mario Badescu

Mette F tilbyder ikke kun moderne dametøj og accessoires, men du finder derimod også lækre skønhedsprodukter, fra de bedste mærker, såsom Maria Badescu. Mario Badescu er nemlig et af de bedste mærker på markedet, når det gælder hudpleje, og alle deres produkter er ligeledes fremstillet af 100% naturlige ingredienser. I det store sortiment af Mario Badescu produkter, finder du derudover også alt fra forskellige typer bodylotion til ansigtsmasker, og døjer du med uren hud eller akne, så er en Mario Badescu Drying Lotion, uden tvivl det helt rigtige valg for dig. Med andre ord, vil din hud simpelthen takke dig for at have købt Mario Badescu. Så trænger din hud til en opfriskning, eller måske bare til at blive godt forkælet, så tag et smut ind forbi hjemmesiden, hvor du selv kan vælge de Mario Badescu produkter, som du står og mangler.

Ganni kjole i høj kvalitet

Skal du bruge en kjole, der passer både til fest og hverdag? Så må en Ganni kjole være det helt rigtige valg for dig. Mærket bag den ikoniske Ganni kjole er selvfølgelig det danske modebrand Ganni, der blev grundlagt tilbage i 2000, med den vision om at skabe modetøj til kvinder, ved at blande det klassiske og moderne look. En Ganni kjole er ofte kendt for sit feminine print, der kan bruges til hver en lejlighed, og kan kombineres på mange måder. På Mette F’s hjemmeside finder du et stort udvalg af den flotte Ganni kjole, og deres sortiment bliver løbende udskiftet, i takt med at der kommer nye kollektioner. Så trænger du til en ny kjole, kan det kun anbefales, at du lige kigger ind forbi det flotte udvalg her.