altomERHVERV

Romaskiner og løbebånd til private handlende, offentlige institutioner og erhverv

En romaskine og et løbebånd er begge glimrende træningsredskaber. Det er fitness udstyr, som kan indgå i de fleste programmer, til dem der vil blive stærkere og forbedre konditionen. Køb træningsudstyr med prismatch både til private og erhverv hos Saga Trim i Herlev, eller bestil direkte på sagatrim.dk.

Saga Trim - Køb brugervenlige romaskiner fra Concept 2 og WaterRower

En romaskine træner især ben og ryg. Hvis man hiver til, får man et sublimt fitnessudbytte. Man kan i den grad få en konditionsforbedring, når man benytter en romaskine. Mange professionelle benytter Concept 2 Model D eller Model E, som du finder på hjemmesiden, men du kan også købe fra konkurrenten WaterRower, som mange andre sværger er det bedste valg. Det er især Concept 2 og WaterRower, som der er efterspørgsel på, og du finder flere romaskiner fra hvert af disse mærker online hos Saga Trim. Kom gerne forbi Herlev, og prøv en rotur i en af disse romaskiner fra WaterRower og Concept 2. En træningskyndig ekspert kan også vejlede dig, så du ender med den rette romaskine efter dine fitness mål. Man kan dog ikke gå galt med nogle af romaskinerne fra Concept 2 og WaterRower, som du kan finde på sagatrim.dk.

Løbebånd - Opnå drømmeformen!

Når vintervejret ikke er til en lang løbetur udenfor, så er det nu alligevel rart at have et løbebånd i eget hjem, hvor distance, tid m.m. vises på det brugervenlige display. Man skal altid vælge kvalitet her, da der er mange elementer, som hurtigt kan gå i stykker, hvis man går helt ned på prisen. Hos Saga Trim tilbydes prismatch på anerkendte fabrikanter af løbebånd som f.eks. Schwinn og Peak Fitness. Køb et kvalitets løbebånd i dag, og start din vej til en bedre kondition!

Du får god vejledning omkring løbebånd, romaskiner, kondicykler, crosstrainere og andet fitness udstyr, hvis du tager kontakt til Saga Trim. Køb kvalitet til gode priser online på sagatrim.dk.