altomERHVERV

Motionsredskaber til private – Max Trainer og løbebånd

Køb kvalitetsfuldt træningsudstyr hos Saga Trim, og få hurtig levering lige til din dør. Du kan også tage forbi den store 700 kvadratmeters forretning i Herlev, og hente dit motionsudstyr. Bestil alt fra løbebånd til en Max Trainer online på sagatrim.dk.

Gode løbebånd fra seriøse producenter på sagatrim.dk

Hvis du ikke gider stå i vindens og vejrets nåde, så er et løbebånd fra Saga Trim en god investering. Denne forhandler fra Herlev sælger bl.a. modeller fra Schwinn, Flow Fitness og Kettler. Det er rart at have diverse målinger som hjerterytme, hastighed osv., så du har et overblik over, hvordan det står til med træningen. Du finder mange moderne funktioner og målinger på de kvalitetsfulde modeller, der sælges på sagatrim.dk. Du finder også mere simple og minimalistiske løsninger, til dig der ønsker et billigt, godt og funktionelt løbebånd. Løb har mange sundhedsfremmende effekter, og der er god grund til at investere i et løbebånd, da det kan være med til at opretholde de gode løbevaner udendørs og skabe interessante træningspas, hvor man ændrer på hældningen, eller hvor man sætter en fast høj fart, man prøver at beholde over en bestemt periode. Bliv hurtigere med et løbebånd på kortere tid. Modellerne er lækkert designet og praktiske, så man også har lyst til at benytte dem uge efter uge.

Saga Trim sælger den anerkendte Max Trainer af Bowflex

Saga Trim er også forhandler af den kendte Max Trainer fra Bowflex. Denne udskiller sig fra andre træningsmaskiner ved at stimulere en større del af kroppens muskler. Man får en seriøs konditionstræning og en god allround muskeltræning, når man træder op og ned på en Bowflex Max Trainer. Det er muligt at indstille intervaller på din Max Trainer, og få et effektivt og kort træningspas med et højt træningsudbytte. Man forbrænder også flere kalorier end ved den typiske crosstrainer, som er det redskab, man plejer at sammenligne med en Bowflex Max Trainer. Hvis det ikke skulle være nok, så er endnu en fordel, at den fylder meget lidt plads. Derfor har man det ikke dårligt med at placere den i bylejligheden. Der forhandles tre primære modeller hos Saga Trim. Køb en Bowflex Max Trainer af modellerne M3, M5 eller M7 på sagatrim.dk.

Bestil en Max Trainer eller løbebånd hos Saga Trim.