altomERHVERV

Bordtennisbat, udendørs bordtennisbord og andet udstyr online hos HomeX.dk

Køb et udendørs bordtennisbord til institutionen eller privat brug hos HomeX.dk. Du kan ligeledes købe andet udstyr til sportsgrenen inkl. bordtennisbat og -bolde. Der sælges både budgetløsninger samt eksklusive udgaver, og du kan købe enkeltvis eller storpakker online på www.homex.dk.

Køb et udendørs bordtennisbord i en solid og vejrstandsdygtig kvalitet

Det er en helt ny oplevelse at spille på et udendørs bordtennisbord, hvis man er vant til at spille i hallen. Underlaget er anderledes, og vinden er en faktor. Derfor kræver det en vis tilvænning, men det er samtidig en sjov udfordring, som går meget godt an i børneklubber og SFO’er, hvor man gerne vil have børnene udendørs. HomeX.dk sælger flere typer af udendørs bordtennisbord fra Sponeta, Tecto og Stiga. Alle er kvalitetsmodeller, men hver model varierer lidt også i forhold til prisen. Hvis du ikke har dybt kendskab inden for udendørs bordtennisborde, og du står og er lidt forvirret, så kan du kontakte HomeX.dk. Personalet vil mere end gerne sørge for, at du får købt det bedste udendørs bordtennisbord efter dine målsætninger. Det er sjovt at spille under åben himmel, og det er et af de køb, man kan få glæde af år efter år.

Få et bedre spil med et ordentligt bordtennisbat – www.homex.dk

Det kræver naturligvis også et bordtennisbat, og disse kan du også finde hos HomeX.dk, der er en dansk onlinespecialist i bordtennisudstyr. Det er naturligvis ikke de samme krav, man har, om man skal købe en større omgang af bordtennisbat til SFO’en, eller man leder efter den perfekte model til konkurrencespil. Derfor finder du et stort og velassorteret udvalg af bordtennisbat på www.homex.dk, der matcher forskellige ønsker. Yderligere kan du bestille covers ved siden af, der beskytter battet, når det ikke benyttes. Find en lang række af Stiga bordtennisbat, der egner sig til begyndere og mere avancerede brugere. Læs mere om de forskellige batcovers og bordtennisbat online.

Spil på et udendørs bordtennisbord, og oplev nye udfordringer i forhold til indendørs brug. Køb også bordtennisbolde, batcovers og meget andet til sportsgrenen hos HomeX.dk.