altomERHVERV

Bestil alt til træningen på sagatrim.dk – romaskine, Max Trainer m.m.

Flere dropper motionscentret og træner i privaten i stedet for. Det kræver ikke et dyrt månedligt medlemskab, eller at man deles om maskinerne. Saga Trim sælger romaskiner og crosstrainere som fx den kendte Max Trainer fra Bowflex via sagatrim.dk.

Køb en romaskine fra WaterRower, Kettler eller Concept 2

Find en romaskine efter behov, uanset om du er garvet, eller du er helt ny. Du behøver ikke at have til mål at træne til udendørs ro sæsonen. Det er en værdi i sig selv at træne på en romaskine, da den giver seriøse formfremskridt på kortere tid end ved andre træningsmaskiner. Hvis du vil have den bedste, så skal du vælge fra mærket Concept 2. Det er alle professionelles favorit, og det er også den type romaskine, man ser i de fleste danske motionscentre. Den har et komfortabelt håndtag, og det er et mærke skabt af roere, til roere. Du kan prøve den nye romaskine inden køb, hvis du kommer forbi Herlev, hvor Saga Trim har en stor butik. Der kan du også afhente det nyindkøbte træningsredskab, men du kan også bestille online og få hurtig levering. Saga Trim tilbyder altid de bedste priser, da du får prismatch på romaskiner. Du kan starte med at bladre udvalget igennem på sagatrim.dk, læse lidt om modellerne og overveje evt. ekstra køb af tilbehør til den nye romaskine.

Den verdensberømte Max Trainer fra Bowflex sælges hos Saga Trim

En anden populær måde at træne på er ved at benytte en crosstrainer. Dem findes der mange af på markedet. En populær opfindelse er den såkaldte Max Trainer. Du får med denne et solidt træningsudbytte på kortere tid. Den skåner dine led og lemmer, da du ikke støder knæene på samme måde som ved løb. Du får maksimal aktivering og forbrænding, når du træner på en Max Trainer. Den fylder så lidt, så man altid har plads til en Max Trainer på soveværelset, eller hvor man ellers elsker at træne. Du kan med fordel sætte den op ved Tv’et, så du har lidt underholdning til de længere og mindre intensive ture.

God form er blot ét køb væk. Vælg mellem en Max Trainer fra Bowflex eller en romaskine online hos Saga Trim.