altomERHVERV

Ure fra Ole Mathiesen og Oris online på guldsmedoestergaard.dk

Guldsmed Østergaard sælger lækre danske armbåndsure fra Ole Mathiesen og mekaniske samt detaljerede Oris ure til hele Danmark. Køb via www.guldsmedoestergaard.dk.

Ole Mathiesen dameure og herreure til en god pris

Ole Mathiesen er en dansk producent af ure, og modellerne fra mærket er en ideel gaveide til personen med sans for stil. Med et af de mange herreure eller dameure fra Ole Mathiesen får man et tidløst og stilfuldt mesterværk, designet med sans for detaljerne og traditionerne. Hos Guldsmed Østergaard føres kollektionerne Royal Marine, Classic, Classic 18 kt. Guldbelagt og 1919 Heritage. Dette urfirma fra Danmark har været til siden 1845 og har gennemgået mange ejerskifter, men den røde tråd har altid været den høje kvalitet og de stolte traditioner og værdier. Hvis du leder efter et ægte dansk ur, så er Ole Mathiesen en af de første tanker, der kommer frem. Se priserne, og køb forskellige modeller fra Ole Mathiesen via www.guldsmedoestergaard.dk.

Køb et mekanisk Oris ur som fx Big Crown ProPilot eller Aquis hos Guldsmed Østergaard

Et andet mærke, der også skiller sig ud fra mængden, når man kigger på parametre som kvalitet og funktionalitet, er Oris. Mærket står for schweizisk præcision, og deres mekaniske ure er udviklet med udgangspunkt i de traditioner, som har været toneangivende hos selskabet. Guldsmed Østergaard sælger bl.a. Oris ure fra serierne BC3, Big Crown ProPilot og Aquis. Denne guldsmed fra Skive hjælper også gerne med valg af det rette Oris ur, enten som gave eller til dig selv. Urene henvendes især til damer og herrer, som ikke har tid til overflødige detaljer, men som værdsætter kvalitet og godt håndværk. Tag et kig på Oris og deres modeller fra serierne Chronoris, ProDiver, Williams med flere på guldsmedoestergaard.dk. Guldsmed Østergaard er specialister i dette mærke, hvilket både ses på størrelsen af udvalget, priserne samt serviceniveauet.

Køb dit nye ur til dig selv, eller giv et dameur eller herreur fra Oris eller Ole Mathiesen i gave. Der er tale om henholdsvis schweizisk og dansk kvalitet henvendt til mennesker med en høj kvalitetssans. Guldsmed Østergaard er også leveringsdygtige med andre mærker som fx MVMT og Breitling.