altomERHVERV

Ole Lynggaard smykker og Piet Hein flag hos Guldsmed Østergaard

Hvad enten man er på udkig efter en fantastisk gave til sin kæreste, eller man mangler den rette dåbsgave, så bør man bestemt vælge at besøge Guldsmed Østergaard. Her forhandles der blandt andet de skønneste smykker fra Ole Lynggaard og de klassiske Piet Hein flag til bordet. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden www.guldsmedoestergaard.dk.

Smykker fra Ole Lynggaard - Se de flotte design online

Vil man gerne have elegante smykker, som både kan bruges til hverdag og ved mere festlige lejligheder, hvor man gerne vil skille sig ud, så bør man helt klart kigge nærmere på smykker fra Ole Lynggaard. Det er nemlig smykker, som fås i et væld af fine designs. Stilen er tidløs, og der bruges både fine ædelsten, farvede og knyttede reb og fine charms, som er med til at give smykkerne et udtryk, der skiller sig ud. Hos Guldsmed Østergaard forhandles der smykker fra Ole Lynggaard i skikkelse af alt fra ringe, armbånd, øreringe, vedhæng og mange andre smykker. Smykker fra Ole Lynggaard fås i en række forskellige serier, så det er muligt at matche smykker, så de passer perfekt sammen og til diverse outfits. Man kan købe nye smykker allerede i dag ved at besøge Guldsmed Østergaard på hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk.

Piet Hein flag tilbydes på guldsmedoestergaard.dk

Hvis man er på udkig efter den rette gave til eksempelvis en barnedåb, så bør man klart overveje at give et Piet Hein flag. Det er en særdeles personlig gave, som hos Guldsmed Østergaard kan gøres endnu mere personlig ved at indgravere et navn eller en fødselsdato på foden af flaget. Et Piet Hein flag består af rustfrit stål, og det fås i forskellige størrelser af enten 25, 35 eller 50 centimeter hos Guldsmed Østergaard. Fordi et Piet Hein flag er af stål er det ganske nemt at pudse, og det vil holde sig flot i mange år. Man kan købe i dag ved at besøge hjemmesiden guldsmedoestergaard.dk.

Hos www.guldsmedoestergaard.dk forhandles der et stort udvalg af de fineste smykker.