altomERHVERV

Julie Sandlau og Sif Jacobs Jewellery fås hos exklusivguld.dk

Exklusiv guld og sølv Aps forhandler tidens nyeste trends indenfor smykker, ure og brillanter. Besøg den fysiske butik på Farum bytorv, den store webshop eller læs mere her, hvis du for eksempel er interesseret i Sif Jacobs Jewellery eller smykker fra Julie Sandlau.

Bliv inspireret af Sif Jacobs Jewellery

Udvalget af Sif Jacobs Jewellery er stort, og omfatter derfor både ringe, armbånd, halskæder, øreringe og meget andet. Exklusiv guld og sølv Aps er derfor rigtige sted at kigge hen, hvis du er på udkig efter Sif Jacobs Jewellery af enhver art. Sif Jacobs Jewellery er inspireret af de mange inspirationsrejser grundlæggeren Sif Jacobs ofte begiver sig ud på i forbindelse med sit arbejde. Her finder hun både mennesker og byer givende i sin kreative proces, der altid ender ud i et både luksuriøst og elegant udtryk. Sif Jacobs Jewellery laver altså smykkedesigns, der refererer både arkitektur og landskaber, eksemplificeret i de mange kollektioner, der er opkaldt efter Italienske byer, hvor hun har boet. Sif Jacobs Jewellery lancerer kollektioner 2 gange årligt, og du har derfor altid nyt, glamourøst design at se frem til. Mangler du derfor smykker, der giver hverdagen et touch af luksus og samtidigt afspejler tidens tendenser, er Sif Jacobs Jewellery et godt sted at starte.

Vælg Julie Sandlau Afrodite til dine outfits

Julie Sandlau er en anden smykkedesigner, der også er værd at kaste blikket på mens du besøger Exklusiv guld og sølv Aps eller www.exklusivguld.dk. Det store udvalg af Julie Sandlau smykker er nemlig utroligt givende at gå på opdagelse i, da det bugner med lækre ringe, armbånd, halskæder, øreringe og meget andet. Julie Sandlau smykker produceres på egen fabrik i Vietnam, af medarbejdere, der er oplært i skandinaviske smykke traditioner. Julie Sandlau sørger altså altid for, at de mange unikke designs er udviklet og produceret i tæt samarbejde med både fabrikkens medarbejdere og danske guldsmede. På denne måde sikre de, at du får smykker i den bedste kvalitet muligt. Find blant andet et Julie Sandlau Signature armbånd i 925 sterlingsølv, der er prydet med et udstanset ikonisk blad. Disse er for eksempel perfekte i kombination med de fine Signature øreringe, sådan at udstansede blade vil kunne hænge fra både ører og håndled. Under udvalget af øreringe fra Julie Sandlau finder du ligeledes romantiske sæt som de fine Afrodite øreringe. Disse perleøreringe kommer i satinrhodineret sterlingsølv med både hvide ferskvandsperler og kubiske zirkonia.

Find de mange smykker på www.exklusivguld.dk eller besøg butikken i Farum, hvis du ønsker at se dem i levende live. Bestiller du online er du altid sikret sikker betaling, fri fragt over 625 kr. og en bytteservice, skulle du nå at ombestemme dig.