altomERHVERV

Prøv portionsanretning som frokostordning i Aarhus, Randers m.v.

I den travle virksomhed i Aarhus giver det fin mening at få mad leveret fra en ekstern leverandør. Dog skal man vælge sådan en cateringleverandør med omhu, fordi der kan være væsentlige forskelle på servicekvaliteten, råvarekvaliteten, abonnementsbetingelser etc. Frokost+ er en af de gode virksomheder inden for diner transportable, som har vundet mange firmaers hjerter i Aarhus og omegn bl.a. pga. af deres nye mulighed for portionsanretning.

Frokostordning Aarhus - Der er forskel på kvaliteten imellem diverse udbydere

Hos Frokost+ prøver de konstant på at variere og skabe en spændende frokostordning til forskellige erhverv i Aarhus. Det sikrer, at ingen mennesker kommer til at køre træt i den, og der leveres ligeledes langt uden for bygrænserne i Smilets By. Bestil også frokostcatering til Hinnerup, Skanderborg, Randers og Hørning eller Viby J, Egå, Risskov og Tranbjerg. Klik ind på www.frokostplus.dk nu, og læs mere om de steder, som frokosten leveres ud til. Det er en frokostordning, der indeholder lidt af hvert, så alle bliver mætte. Du kan f.eks. se nogle eksempler på ugemenuer via hjemmesiden, der giver et indledende indtryk af, hvad du kan forvente. Frokost+ er altid nær Aarhus, og de kommer også gerne ud til en snak for at opfylde jeres behov. De har også et kvartalsarrangement til AGF pre-match, hvor der serveres noget lækkert, og hvor man kan nyde kollegaernes gode selskab.

Læs om portionsanretning og fleksibilitet på frokostplus.dk

Portionsanretning har selvfølgelig været noget, som mange af Frokost+’ kunder er blevet glade for. Det er naturligvis et tiltag, der afspejler den virkelighed, vi befinder os i. År 2020 ændrede på alt, og i stedet for at nyde den klassiske frokostbuffet, så kan man overveje portionsanretning. Det er 100 % et frit valg. Både portionsanretning og buffet er stadigvæk aktuelle muligheder i skrivende stund. Frokost+ gør meget for at skabe fleksibilitet, så I føler jeg trygge ved jeres firmafrokost i disse specielle tider. Se nogle eksempler på portionsanrettet mad til frokost med levering i Østjylland via frokostplus.dk.