altomERHVERV

Madkonceptet - Firmafrokost og julefrokost catering

Få en af Københavns absolut bedste catering oplevelser hos Madkonceptet. Der tilbydes f.eks. diner transportable til julefrokost i hovedstaden. Smag på klassiske og nytænkte juleretter, der danner fundament for en god julefest med kollegaer, gamle gymnasievenner og lignende. På madkonceptet.dk kan du også læse om deres firmafrokost. Tilmeld din virksomhed en frokostordning. Hele KBH serviceres.

Frokostordning til firmaer - Udsøgt firmafrokost i Hovedstadsområdet

Madkonceptet er kendt for deres kundetilpassede frokostordning, hvor der er plads til at være forskellige. Uanset hvorfor du ønsker anderledes mad, så tages der hånd om dig. Hos Madkonceptet laves speciel mad til muslimer, veganere, laktose-intolerante, nøddeallergikere m.m. Der leveres firmafrokost til København, men også den brede omegn. Deres frokostordning er varieret, så selvom den opererer efter nogle faste principper, så kører man aldrig træt i deres frokost. Spørg selv de københavnske firmaer, som har været kunde hos Madkonceptet år efter år. Du kan også tilmelde din virksomhed den berømte firmafrokost på www.madkonceptet.dk, hvor det hele står nærmere beskrevet. Uanset om du vælger dem pga. serviceniveauet, de friske råvarer, kvaliteten af deres kokke eller en af de mange andre gode grunde, så kan du glæde dig til førsteklasses frokost på kontoret, fabrikken m.m. - lige til døren, naturligvis!

Julefrokost til døren i København

Ja, det er allerede nu relevant at tænke på julen og dens mange arrangementer. Især hvis man skal booke lokaler, der er rift om. Madkonceptet leverer catering til julefrokost. Hvis du vil være sikker på, at de kan på dagen, så bestil i dag via madkonceptet.dk. Du kan allerede nu læse om julefrokost 2020, hvor der tilbydes flere julebuffeter. Du får den klassiske julebuffet med hjemmelavet karrysild, rødspættefilet og andet lækkert, som vi alle kender. Den moderne og utraditionelle julefrokost er også et hit, hvor den bl.a. byder på skaldyrssalat og ribssalat. Bestil julefrokost med levering i Hovedstadsområdet på madkonceptet.dk.

Madkonceptet er kendt for deres diner transportable til julefrokost, men også deres catering til nytårsaften, fødselsdag og andre højtider samt events. Deres frokostordning ud af huset er også noget helt specielt. Bestil catering i hele København på www.madkonceptet.dk.