altomERHVERV

Køb bl.a. tandoori masala og krydderier til marinering online på www.hedebogaard.dk

Når man griller eller steger noget lækkert, så vil en god marinering uden tvivl kunne løfte retten op på højeste niveau. Det er ikke en stor hemmelighed, at marinade kræver spændende krydderier, før den bliver bemærket. Hos HEDEBOGAARD A/S finder du et bredt udvalg af krydderurter. Du kan også købe tandoori masala, sumak osv.

Du har brug for de bedste krydderier til marinering

Skal du bruge krydderier til marinering? Så er HEDEBOGAARD A/S en god webshop at kende til, uanset om den står på kylling, skaldyr eller oksekød. Marinade er nødvendigt for at få det bedste frem i kødet, og krydderierne til denne skal være af en ordentlig kvalitet. Klik ind på www.hedebogaard.dk, hvis du leder efter inspiration til en gode marinade. Køb krydderier til marinering inkl. krydderiblandinger: De gør det herligt nemlig. Vælg f.eks. brasekartoffel og pulled pork krydderi, der er perfekt til en marinade. Indiansk barbecue er et hot tema, og du finder også marinadekrydderi i denne boldgade. Klik ind på hedebogaard.dk, og find lækre korianderblade, BBQ-krydderimix osv. Læs om kvaliteten online, og kontakt også gerne firmaet for mere info om deres specielle krydderier til marinader.

Med tandoori masala får du den perfekte krydring til den hele ovnkylling

Tandoori masala er alfaomega i det indiske køkken. Ønsker du tandoori masala til din kylling, fiskeret eller andet? Køb enestående indiske krydderier i bedste kvalitet hos HEDEBOGAARD A/S. Førnævnte er perfekt til at røre i yoghurt, der benyttes som en slags specialmarinade til det rå kød. Du finder også næringsindhold for de forskellige krydderier og ingredienslister for blandinger som tandoori masala. Krydderimixen består af paprika, hvidløg, koriander, gurkemeje, ingefær, citronolie og et hav af andre krydrede råvarer, der sammen skaber en uimodståelig helhed. Glæd dig til at lave ægte indisk helstegt kylling med tandoori masala fra HEDEBOGAARD A/S.

Besøg www.hedebogaard.dk, og køb tandoori masala, som er et fantastisk krydderi til marinering. Køb også blandinger til brasede kartofler, pizza, pasta osv. fra shoppen, der leverer til hele DK.