altomERHVERV

Julechokolade og julete til stærke priser hos Origreen

Køb lækker julete hos Origreen, der sælger te fra Chaplon Tea Estate. Deres vinter chai kan helt klart anbefales! Køb også økologisk te til årets andre 11 måneder via origreen.dk, som også forhandler julechokolade fra Xocolatl samt Nordic Chocolatiers på deres hjemmeside. Det er en rigtig hyggelig webshop at handle hos med flere fristende delikatesser at vælge imellem og fordele som gratis gave ved køb for over 1.000 kroner.

Køb julete allerede nu ved at besøge www.origreen.dk

Origreen har oprettet en side med julete, hvor du bl.a. kan vælge imellem vinter chai fra Chaplon Tea Estate. Chaplon julete er i usædvanlig høj kvalitet, og teblandingen er spækket med krydderier, der giver en vidunderlig og stemningsfuld smag, som passer perfekt til de kolde og hyggelige øjeblikke i december måned. Chaplon Tea Estate har rigtig mange fans i Danmark, og deres julete er økologisk. Den bør helt klart prøves, og den kan med stor sandsynlighed også vinde kaffedrikkerne over! Origreen præsenterer et flot udvalg af julete med nogle velassorterede blandinger, som du med fordel kan prøve. Deres vinter chai giver en lidt mere eksotisk juleoplevelse til dem, som vil have en rund smag. Denne vinter chai tager udgangspunkt i Sri Lanka og er både fyldig og spækket med varmende krydderier som ingefær, peber og kanel. Start med at klikke ind på origreen.dk, og køb julete i bedste kvalitet allerede i dag.

De forhandler også julechokolade fra Nordic Chocolatiers samt Xocolatl

Origreen sælger også julechokolade online, og her kan du vælge imellem to førende mærker - Xocolatl og Nordic Chocolatiers. Man får rigtig høj kvalitet med begge. Nordic Chocolatiers har udmærket sig ved at vinde en masse priser for deres luksuriøse chokolade. Xocolatl har udviklet nogle delikate chokoladekalendere. En julekalender med chokolade er en rigtig skøn gave til 1. adventsdag. Du finder også Xocolatl julekalendere for 2 på origreen.dk. Uanset om du kigger efter julechokolade fra Xocolatl eller Nordic Chocolatiers, så vil du elske chokoladeudvalget på origreen.dk. Du finder også fyldt julechokolade fra Xocolatl på websitet, hvor fragten er gratis ved køb over 500 kroner.

Bestil julete og julechokolade til gode priser på origreen.dk.