altomERHVERV

Hos Skovgaard Vine som er en vinhandel i Vejle finder du bl.a. Ron Millonario XO rom i god kvalitet

Skovgaard er en vinhandel i Vejle, og her kan du finde mange forskellige spændende vine til gode priser. Læs bl.a. om Ron Millonario XO.

Ron Millonario XO rom

Skovgaard Vine sælger mange forskellige slags vine og spiritus fra hele verden, som eksperterne udvælger og håndplukker fra mange forskellige små eller store bryggerier, som laver helt særlige og specielle flakser på ældgamle metoder med respekt for gamle håndværk. Du kan bl.a. finde en super spændende Peruviansk rom i butikken ved navn Ron Millonario XO Solera Reserva. Ron Millonaria XO er en rom, som er brygget på den gamle klassiske Solera metode, hvor den ældste rom i bunden af fadet er 20 år gammel og de yngre lag højere oppe i Solera pyramiden er 15 år gamle. Denne metode giver den helt specielle og frugtige smag med så mange nuancer af smag, at du bør nyde de under de helt rette forhold. Egentlig bør du hælde den op i glasset 20 minutter før du skal nyde den og servere den ved 17-19 grader. Denne rom er en helt speciel oplevelse, og hvis du kun kender til supermarkedsrom, så vil denne smagsoplevelse vælte dig bagover. Køb Ron Millonarion XO på skovgaardvine.dk.

Super professionel vinhandel i Vejle

Skovgaard Vine er en vinhandel i København, som importere mange forskellige spændende vine fra hele verden, som du vil elske at gå på opdagelse i. På siden er der en søgefunktion, som kan hjælpe dig til at finde lige det, du skal bruge. Her kan du arrangere flaskerne efter vintype, land, region, drue, årgang, pris, økologi, og efter hvilken slags mad vinen går godt sammen med. Det kan hjælpe dig til at finde lige den vin, du leder efter eller ikke vidste, du ledte efter. Der er nemlig mange forskellige spændende flasker i butikken. Skal du bruge en vinhandel i Vejle, så er der partnere til Skovgaard Vine i både Vejle, Give, Birkerød, Hornsleth og Odense, hvor du kan få personlig og professionel hjælp til at finde lige det, du skal bruge. Find din vinhandel i Vejle på hjemmesiden, hvor du kan finde de forskellige partnere. I din vinhandel i Vejle kan du finde et bredt udvalg af de importerede vine til gode priser.