altomERHVERV

Her forhandles bl.a. Sartori Marani hvidvin og Rioja rødvin hos Masawine

Den perfekte vin til den perfekte lejlighed — MasaWine står klar med den perfekte løsning! Deres store udvalg af vin dækker alt fra Italiensk hvidvin til spansk Rioja rødvin, og du finder altid detaljerede beskrivelser om for eksempel Den Hvide Amarone, også kaldet Sartori Marani, hvis det er netop italiensk hvidvin du overvejer at smage på i weekenden.

Sartori Marani er en elegant hvidvin

Sartori Marani er produceret af håndplukkede og omhyggeligt udvalgte druer, der har ligget præcist 40 dage til tørre. Denne metode er den samme som anvendes til Amarone-vinene, og Sartori Marani kaldes derfor også Den Hvide Amarone. En Sartori Marani har i forlængelse af dens intense gule farve, en delikat duft af modne frugter og honning. Samtidigt har denne elegante hvidvin en tør og frisk smag, med en lang behagelig eftersmag, der gør den yderst harmonisk og velafbalanceret. Køb derfor et par flasker Sartori Marani, hvis det lyder det som en smagsoplevelse du vil have del i, og skænk dem sammen med en smagfuld pasta- eller fiskeret.

Rioja rødvin

Rioja rødvin er specielt kendt for at være et symbol for de gamle og klassiske spanske vine, der kommer fra området omkring den spanske flod Oja — derfor Rio Oja. En lang række druesorter bruges til at producerer Rioja rødvin, blandt andet Tempranillo, Garnacha, Graciano, Malvasia, Mazuela og Viura. Desuden er en bestemt lagrings-begreb især brugt omkring Rioja, nemlig Reserva-begrebet. Dette indbefatter fire forskellige lagringstrin, der hver især giver forskellige smagsfulde resultater. Generelt er de gamle og klassiske spanske vine dog fyldige i deres smag, og dufter markant af vanilje og eg. Har du fået smag for netop disse dejlige nuancer i Rioja rødvin, forhandles en række forskellige varianter hos MasaWine, der altid leveres hurtigt, til fornuftige priser.

Bestil din næste vinoplevelse på www.masawine.dk, eller forkæl en du holder af med din ynglingsvin til priser alle kan være med til.