altomERHVERV

Gourmet marmelade og småkager fra Danmark samt Italien hos Sorgenfri Specialiteter

Sorgenfri Specialiteter forhandler gourmet marmelade og danske småkager. Du kan være 100 % sikker på, at alle madvarer fra sorgenfrispecialiteter.dk er af den absolut bedste kvalitet. Så får du også fri fragt over 300,-.

Køb gourmet marmelade med kirsebær, hyben etc.

Bestil gourmet marmelade med æble, kirsebær, mango m.m. Gourmet marmeladerne fra Sorgenfri Specialiteter passer perfekt til morgenbordet evt. med en kop kaffe, et godt glas juice og noget velsmurt, friskt brød fra bageren. Oplev også smagen af havtorn, vilde hyben, granatæble og kvæde med de fristende gourmet marmelader og geleer, der forhandles. De fører også en spansk-inspireret serie, der indeholder figenmarmelade med balsamico og portvin. Det giver en speciel oplevelse på et lækkert stykke franskbrød.

Er du også vild med marmelade? Så bliver du nødt til at vælge fødevarer af topkvalitet. Udvalget i supermarkedet kan ikke måle sig med luksus marmelade og gele fra denne specialbutik.

Danske småkager til ægte hygge

Køb danske småkager i høj kvalitet. Rigtige danske småkager skal selvfølgelig også leveres i den skønneste emballage, som man har lyst til at bruge bagefter til opbevaring af sytøj eller andet. Sorgenfri Specialiteter sælger også italienske Cantucci småkager, der giver en anderledes, karakterfuld smag, end man kender fra de danske småkager. Prøv evt. begge dele? Lad tænderne løbe i vand, imens du shopper på sorgenfrispecialiteter.dk. De italienske og danske småkager egner sig perfekt som en sød, lækker sag ved siden af kaffen. Tag nogle med på arbejde, og del dem ud midt på eftermiddagen, når folk er ved at køre sukkerkolde. Server dem sammen med søndagskaffen, når forældre kommer på besøg. Disse danske og italienske småkager kommer hurtigt til at blive en favorit.

Køb lækkerier i højeste kvalitet. Webshoppen byder også på et bredt udvalg af italiensk olivenolie, fransk nougat og delikate bolsjer. Du kan købe dragree, chokolade og karamel i bedste kvalitet samt uundværlig belgisk chokoladecreme. Denne onlinebutik modtager de almindelige betalingskort såvel som MobilePay.