altomERHVERV

Friske rejer og fiskekasser fra Friskfangetfisk

Hvis du leder efter en lækker fiskekasse eller nogle friske rejer, er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Friskfangetfisk har de – som deres navn antyder – et bredt sortiment af friskfangede fisk samt røgvarer, skaldyr osv. Læs med her og bliv meget, meget klogere på det spændende foretagende.

Bestil en fiskekasse med lækkerier direkte fra havet

Med en fiskekasse fra Friskfangetfisk går du bestemt ikke galt i byen – snarere tværtimod. For det kvalitetsbevidste foretagende gør nemlig en enorm stor dyd ud af kun at levere det bedste af det bedste. Det gælder også, når snakken falder på deres fiskekasser. For en fiskekasse er selvfølgelig ikke bare en fiskekasse. Friskfangetfisk har nemlig et stort og imponerende udvalg af fiskepakker i forskellige størrelser og til forskellige formål. Således kan du fx købe en fiskekasse til familien, en skaldyrspakke eller en fiskekasse til jule-, firma- eller påskefrokosten. Så hvorfor ikke bestille et par fiskekasser fra Friskfangetfisk allerede i dag? Det pålidelige, professionelle og passionerede foretagende leverer dagligt til deres mange glade kunder – direkte fra deres hovedsæde i Hvide Sande, Vestjylland.

Friske rejer på friskfangetfisk.dk

Friske rejer er et andet utroligt populært produkt fra Friskfangetfisk. Foruden den gode smag, er der rigtig mange gode grunde til at spise friske rejer. Friske rejer er fx rige på zink og protein. Førstnævnte hjælper huden med at holde sig sund, ligesom rejen også er meget kaloriefattig og nærende. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende deres ydelser eller produkter, som fx friske rejer, skal du endelige tøve med at kontakte de kompetente, erfarne og venlige medarbejdere hos den vestjyske fiskevirksomhed. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres sortiment, sætter de også en ære i at gøre deres kunder glade gennem god kundeservice – og lækre produkter som friske rejer selvfølgelig. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside friskfangetfisk.dk. Så køb friske rejer hos Friskfangetfisk – det vil du garanteret ikke fortryde.