altomERHVERV

Find opskrifter og ingredienser med højt proteinindhold på www.proteinbaker.dk

Hos Protein Baker tilbyder de lækre protein pandekager og protein vafler, så du kan forsøde din sunde livsstil med god samvittighed. Du kan også finde gode glutenfrie opskrifter, så du helt selv kan gå i gang med at bage derhjemme med dine egne råvarer.

Flere varianter af lækre protein pandekager

Protein Bakers protein pandekager er baseret på de bedste ingredienser, så du får mest velsmag, men stadig får de nødvendige proteiner, som du har behov for i en sund hverdag. Protein Baker bruger deres helt egen opskrift til at lave deres bage blanding, så du nemt kan få pandekager og vafler uden tilsat sukker. Protein pandekage mixen kan, som sagt, også bruges til vafler, men du har stadig mulighed for at sætte dit eget præg på dine protein pandekager med lækre toppings, som du selvfølgelig selv vælger. Protein Baker tilbyder forskellige varianter af protein pandekager, f.eks. jordbær eller chokolade, sådan så du får den velsmag, som du ønsker.

Sunde glutenfrie opskrifter

Hvis du hellere selv vil i gang med at bage, hvad end det er rugbrød, proteinbarer eller æbleskiver, så kan du finde Protein Bakers glutenfrie opskrifter på proteinbaker.dk. Her er der et væld af glutenfrie opskrifter, så du kan undgå gluten, men stadig få tilfredsstillet din søde tand. Protein Baker har, blandt andre, en opskrift på muffins med proteinpulver, hvor der er under 100 kalorer per muffin, og den er selvfølgelig glutenfri. Hvis du hellere vil have rugbrød til frokosten, så kan du finde den glutenfrie opskrift på rugbrød, fyldt med kerner og fibre på proteinbaker.dk, og rugbrødet kan også fryses ned og gemmes til senere, så der ingen grund til ikke at bage en masse. En håndfuld af Protein Bakers glutenfrie opskrifter indeholder også proteinpulver, så du kan fortsætte med at føre din sunde livsstil, men stadigvæk spise en kage eller to en gang i mellem.

Ønsker du at bage sunde protein pandekager eller lære nye glutenfrie opskrifter at kende, så besøg proteinbaker.dk og læs mere omkring, hvordan du forsøder dit sunde liv.