altomERHVERV

Elsker du også økologiske krydderier?

Vi er mange, der nyder at tilsætte gode krydderier til maden. Det giver kant og personlighed til retten at tilføje dine favoritter. Det kan for eksempel være citrongræs til den bagte laks eller fennikelfrø på svitset spidskål.

Hos T.I Krydderier finder du et stort sortiment af alle de økologiske krydderier, du kan tænke dig. Du kan både finde krydderierne hele eller stødt. Alle krydderier er pakket i lufttætte poser, så de holder sig fint i dit køkkenskab. De fleste krydderier findes som en økologisk variant hos T.I.Krydderier. De har altid vægtet økologi højt, men ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. 

Søger du inspiration?

På deres omfattende webshop finder du en lang række økologiske krydderier til gode priser og i god kvalitet. Du får rabat, jo flere du køber. Af økologiske krydderier finder du bl.a. spidskommen, chili, gurkemeje, hvidløg, kanel, ingefær og mange andre smagfulde varianter. Der er også gode muligheder for inspiration, når du besøger T.I Krydderiers webshop.

Den er inddelt i forskellige sektioner, der gør det nemt at få inspiration - enten via et land, såsom indiske krydderier, thai krydderier eller via sektionen "retter". Hvem bliver ikke inspireret af et krydderi, der hedder Cafe de Paris? Men hvad skal man bruge det til? Heldigvis er der hjælp at hente i beskrivelsen. Her kan du se det er et blandingskrydderi, og det er godt til fx kartoffelretter. Du kan også finde inspiration ved at søge på sæson. På siden med julekrydderier findes også linket til en startpakke til julebagning. En genial ide, hvis du vil forsøge dig med hjemmebagte småkager. I det hele taget er der tænkt på alt hos T.I Krydderier, når det gælder brugervenlighed. Og så tilbyder de økologiske krydderier, hvis man er til økologi. 

Lidt historie

T.I. Krydderier startede som en hobby for Thorkild og Inge Poulsen tilbage i 1996. De købte nogle kilo krydderier hjem og solgte det med succes på kræmmermarkeder. Og sådan lød startskuddet til den forretning, de har i dag. På deres webshop finder du alverdens økologiske krydderier med billeder og gode beskrivelser af, hvad du kan bruge det enkelte krydderi til. Du kan søge efter et enkelt krydderi på hjemmesiden, eller blive inspireret under de forskellige sektioner.

Siden 1996 har Torkild og Inge udvidet deres sortiment til også at dække kaffe, te og søde sager. Du får gratis fragt ved at handle for 300 kroner og derover. Bliver du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du ringe til dem på 7577 3284.