altomERHVERV

Catering i København. Madkonceptet og deres frokostordning i hovedstaden

Alle firmaer i København bør kigge nærmere på Madkonceptet og deres frokostordning til virksomheder, som byder på friske retter fra nær og fjern. Kokkene er dygtige, og catering derfra byder på råvarer i en langt bedre kvalitet, end man forventer. Det gør selvfølgelig, at de har en væsentlig kunderetention. Vil du også prøve deres lækre firmafrokost med spændende retter? Der er også noget til veganere, allergikere, vegetarer og andre på arbejdspladsen med kostrestriktioner.

Oplev en særlig firmafrokost, hvor ingredienserne altid er af fremragende kvalitet

Kom længere med en frokostordning fra Madkonceptet, som giver nogle daglige fornøjelser. Ja, der er selvfølgelig stor variation, men der er også et anker. Den byder derfor dagligt på 1 varm ret, 1 salat med god fylde, 1 grøn og årstidsbaseret salat, flere slags sublimt pålæg, hjemmebagt brød både i lys og mørk variant samt ugentlige anretninger, der inkluderer desserter og ost. Tilkøb er selvfølgelig også tilgængelige. Deres firmafrokost giver også adgang til ekstra valgmuligheder som osteanretning og smør. Ønsker I kage, smørrebrød eller sandwich til frokostordningen? Bestil firmafrokost inkl. frisk frokost fra torvet. Deres frokostordning er mulig blot for min. 10 kuverter.

Fantastisk catering til alle fester på www.madkonceptet.dk

Catering og mulighederne er mange. I København er der kæmpe efterspørgsel efter diner transportable, og en del firmaer tilbyder selvfølgelig mad ud af huset. Det er dog ganske få, som kan konkurrere med Madkonceptet. De tilbyder konfirmationsbuffet 2021 og fantastiske 3-retters menuer. Vælg tapas til døren, og sæt kryds ud fra de specialiteter, du ønsker. Når julen begynder at nærme sig igen, så glæd dig til deres julefrokost. Den står også på nytårsmad anno 2021, hvis du ikke selv gider at bruge tid på retterne denne store dag. Madkonceptet hjælper gerne med catering til fødselsdag og barnedåb. Er der et jubilæum på arbejdspladsen eller evt. et sølvbryllup, som skal fejres? Så klik ind på madkonceptet.dk for at se deres muligheder.

Inden for catering i KBH er Madkonceptet en af de førende muligheder. Med frokostordning derfra får man gode råvarer til døren. Det er altid fremragende ingredienser, der danner fundamentet for deres firmafrokost.