altomERHVERV

Bløde flødekarameller - lækkerier til ganen fra Karamelleriet

Bestil bløde flødekarameller i de lækreste smagsvarianter som salmiak, pebermynte, citron og havsalt. Karamelleriet laver også andre typer karameller, du både kan læse mere om her og på karamelleriet.dk.

De bløde flødekarameller fås med adskillige smagsnuancer

Karamelleriet producerer bløde flødekarameller, der er håndlavet i Danmark. Det betyder en særlig kvalitet og smag, der er svær at finde andre steder. Prøv f.eks. deres chokoladekarameller eller søde lakridskarameller - begge populære smagsvarianter fra webshoppen af. Prøv også de vidunderlige blandede fragtkarameller med forskellige nuancer. Deres little ones-serie er også let at blive afhængig af. Vil du give glæden videre? Så køb en af de unikke gaveæsker på karamelleriet.dk. Disse er spækket med de bedste og blødeste flødekarameller, som man kunne drømme om. Gaveæsker med bløde flødekarameller fås i flere forskellige udgaver. Læs mere på www.karamelleriet.dk.

Smagfulde karameller med hver deres unikke karakteristika

Webshoppen sælger også hårde karameller og fudge. Så er der de populære karameller, som er drageret med chokolade. Denne kombination er uimodståelig og en sikker vinder, når man skal dele godter ud til selskabet. De hårde karameller giver en længere nydelse, der er svær at modstå. Uanset om du sværger ved de bløde eller de hårde karameller, så er kvaliteten hos Karamelleriet ikke til at tage fejl af. Som noget nyt, har de udgivet en vidunderlig julekollektion, der hedder Cozy Christmas 2021. Det er muligt at bestille de lækre karameller fra Karamelleriet som en julekalender i elegant stil med låger for 24 dage. Sidste år røg disse stærkt. Sørg for at bestille i god tid, hvis du ønsker deres unikke karameljulekalendere.

Har du brug for at forkæle den søde tand? Karamelleriet fører de lækreste bløde flødekarameller i så mange udgaver. Mange finder dog ud af, at de bliver nødt til at prøves - hver og en. I så fald, kommer man til at nyde godt af gratis fragt hos butikken, der blot tilbydes ved køb over 399 kr. per ordre. Man kommer heller ikke til at vente længe på karameller. Varerne leveres typisk imellem 1-2 hverdage fra bestillingstidspunkt.