altomERHVERV

Bestil en vakuumpakker, sifonpatroner og andet i professionelt udstyr til køkkenet

En vakuumpakker er et vigtigt redskab for succesfuld sous vide tilberedning. Den sikrer, at dine fødevarer holdes tætte, så der ikke afgives smag. På SousVide.dk kan du bestille kvalitetsfulde modeller, og du finder også andet avanceret køkkenudstyr på www.sousvide.dk som fx sifonpatroner.

Shop avanceret køkkenudstyr som fx en vakuumpakker hos SousVide.dk

Gør en god handel på en vakuumpakker, som lukker helt tæt om posen med dine fødevarer i. Hvis der ikke er tæthed, og kødet, fisken, grøntsagerne eller lignende afgiver smag til vandet, så opnår man ikke det samme gode resultat. Her ender man med tam og smagsløs mad. Derfor er vakuumpakkeren ikke noget, man skal gå på kompromis med. SousVide.dk sælger flere typer af vakuumpakkere heriblandt eksterne og kammer modeller. Du finder simple modeller til hjemmebrug og mere avancerede, som egner sig til det professionelle køkken. Du kan ganske enkelt købe en vakuumpakker til ethvert behov. Læs mere om emnet på www.sousvide.dk, og find ud af, hvilken type vakuumpakker du har brug for.

Et stort udvalg af iSi sifonpatroner – www.sousvide.dk

SousVide.dk sælger også sifonpatroner, som benyttes til at putte et ekstra touch på madlavningen. Disse sættes ind i sifonflasker, hvorefter man hurtigt er i stand til at lave flødeskum, puréer osv. På www.sousvide.dk kan du bestille iSi flødepatroner og sodapatroner, som også passer til de sifonflasker, som sælges hos SousVide.dk. Køb 10, 60 eller hele 360 sifonpatroner af gangen. Så kommer du ikke til at skulle bestille flere hjem lige foreløbigt. Hver patron indeholder nok CO2 eller N2O, der svarer til en halv liters væske. Når du bestiller sifonpatroner hos SousVide.dk, så overholder de HACCP-standarden. Spar penge på kvalitetsfulde sifonpatroner med soda eller fløde online på www.sousvide.dk.

Leder du efter en side, der kan forsyne dig med alt det nødvendige til avanceret madlavning? Tjek SousVide.dk ud, og vælg mellem sifonpatroner og sifonflasker, som bl.a. benyttes til flødeskum. Siden er selvfølgelig mest kendt for sous vide udstyret. Et vigtigt element for ordentlig sous vide tilberedning er en vakuumpakker, som du også kan bestille på www.sousvide.dk.