altomERHVERV

Tøj fra Pinewood og Columbia med prismatch hos Effektlageret

Effektlageret har samlet nogle af de bedste mærker, ikke bare til jægere og fiskere, men selvfølgelig også friluftsentusiaster og livsnydere, der elsker at udforske Moder Jord. Her kan du læse om nogle af mærkerne, nemlig Columbia og Pinewood.

Pinewood jakker, trøjer m.fl.

Pinewood fremstiller tøj, der kan anvendes i mange sammenhænge. Det er både tøj til jægeren og til friluftspersonen, men selvfølgelig også til lystfiskeren, der vil have lækkert og komfortabelt tøj, som er modstandsdygtigt over for omgivelserne. Pinewood byder på bukser, hovedbeklædning, veste og tilbehør, som du kan shoppe med prismatch hos Effektlageret. Du finder også Pinewood trøjer, børnetøj, handsker og T-shirts til udeliv. Der er en del individer, som ikke vil gå i andet en Pinewood friluftstøj, og det forstår man godt, når man tager et dybere kig på produkterne. Dette brand udmærker sig nemlig både i forhold til design og funktion.

Køb Columbia friluftstøj i funktionel kvalitet

Columbia er endnu et tøjmærke, som Effektlageret har valgt at føre. Igen er der tale om friluftstøj i en fabelagtig kvalitet. Columbia har også udviklet trekking støvler til den kræsne kunde, der vil have det bedste til den næste vandretur eller ekspedition. På www.effektlageret.dk er Columbia tøjet inddelt i hovedbeklædning, fodtøj og bukser. Webshoppen har også valgt at sælge jakker, T-shirts, trøjer, bukser og andre diverse ting, fordi med Columbia er kvaliteten aldrig et spørgsmålstegn. De holder den høje standard på tværs af alt tøjet og de mange accessories. Bliv klar til nye friluftseventyr i 2021. Effektlageret tilbyder yderligere besparelser, fordi meget af Columbia friluftstøjet er nedsat. Du kommer til at blive glad for at have valgt Columbia og mærkets funktionelle design, når du er langt inde i vildmarken eller oppe på bjerget.

Som det fremgår, så er både Columbia og Pinewood mærker, der kan anbefales til enhver friluftsentusiast. Effektlageret slår på de stærke brands, og der tilbydes også prismatch på Trangia, Camelbak, Savage Gear, Jetboil, True North, Crocs og mange flere.