altomERHVERV

På www.av-cables.dk finder du powerbanks og smartphone headset i mange smarte design

Av-Cables.dk har et stort udvalg af elektroniske enheder, gadgets etc. Læs mere her, hvis du skal bruge et smartphone headset eller en powerbank.

Smartphone headset i flotte, stilrene design

Av-Cables.dk er en dansk webshop, som har et stort udvalg af gadgets, elektronik og tilbehør til dine enheder. Hvis du søger noget helt specifikt, fx en oplader til en ældre enhed, så kan du kontakte dem, og så kan de hjælpe dig med at finde det, du søger. Deres store webshop byder på masser af spændende elektroniske enheder som fx smartphone headset, opladere, spillekonsoller, joystick etc. Når man er på farten og gerne vil høre musik eller kunne snakke håndfrit i telefon, så er et smartphone headset en god ide at have med. Der findes mange forskellige modeller at vælge imellem, og det handler meget om smag og behov: Der er hørebøffer, som giver en mere omsluttende lyd og lukker noget baggrundsstøj ude. Der findes in-ears, som sidder inde i ørene og fylder langt mindre i lommen eller i tasken. Der findes store og små smartphone headsets, både med og uden ledninger. Nogle elsker det trådløse, mens andre godt kan lide et godt, gammeldags jackstik at forbinde deres høretelefoner med deres telefon med.

Oplad telefonen overalt med en powerbank

En powerbank er uundværlig for den rejselystne. Det er en lille enhed, som fungerer som et eksternt batteri, og som til enhver tid kan hives op af lommen for at give en opladning til telefonen. Når man rejser, skal man ofte bruge sin telefon til bl.a. at finde vej, finde informationer om forskellige ting, man gerne vil besøge, tage billeder etc. Derfor løber den hurtigt tør for strøm, og det er så der, en powerbank kommer ind i billedet. Med en powerbank kan du oplade din telefon på farten, så du er sikker på at have strøm nok til hele dagen. Læs mere om powerbanks på www.av-cables.dk, hvor du finder et stort udvalg af elektroniske enheder og tilbehør til bl.a. telefoner, computer, spilkonsoller etc.