altomERHVERV

Køb en powerbank eller et micro USB kabel - Av-Cables.dk

Tag masser af watt med på farten! Køb din powerbank billigt hos Av-Cables.dk, og få mere saft og kraft for dine penge. Denne kabelspecialist har ligeledes et massivt produktsortiment af micro USB kabler via www.av-cables.dk.

Tag strømmen med - Bestil en powerbank online

Køb en powerbank, så du kan lade din smartphone op, når du sidder ombord på færgen på vej tværs over landet, eller når du skal på den helt lange biltur fra Frederikshavn til København. Gardér dig mod at løbe tør for strøm, så du altid kan være på! En powerbank er et must for det moderne menneske, som ikke har tid til at gå på standby. Find den rette powerbank, der opfylder dine behov. De fås med forskellig mAh og til vidt forskellige former for opladningsopgaver. Der findes nogle gode mærker i kategorien med strømbanker hos Av-Cables.dk, der bl.a. forhandler powerbanks fra Puro og GEAR online - altid til attraktive priser og med dag til dag levering! Når du køber elektronik og ledninger på www.av-cables.dk, får du 30 dages fuld returret.

Micro USB kabel - Dag til dag levering

Hos Av-Cables.dk får du typisk dit kabel én dag efter bestilling. Dag til dag leveringen omfatter selvfølgelig også micro USB kablet, så du ikke skal vente på at kunne tage din elektronik i brug igen. Klik ind på www.av-cables.dk, og se de mange typer micro USB kabler, der fås i flere længder og traditionelle eller mere vovede farver. Der er ingen, der siger, at stik skal være kedelige! Køb dit micro USB kabel billigt, og vælg imellem standard, vinklede og stofbeklædte modeller hos Av-Cables.dk, som sender dit nye stik af sted med posten omgående. Uanset om du ønsker et micro USB kabel i 2 meter, 3 meter, 5 meter eller en anden længde, så er Av-Cables.dk leveringsdygtig.

Elektronik, tilbehør og stik er gjort langt billigere hos Av-Cables.dk, som tilbyder nogle af markedets bedste priser samt lynhurtig levering fra dag til dag på alt fra micro USB kabler til powerbanks.