altomERHVERV

Her kigger vi på Rubio Monocoat og dyksave med skinne fra dorchdanola.dk

Plejer du at gøre det selv, eller kigger du efter hurtig adgang til elværktøj, sikkerhedsudstyr, maskiner til trædrejning osv. til dit byggefirma? Dorch & Danola er en punktlig og uundværlig partner til at forsyne en med de nødvendige ting til projektet. Her kigger vi lidt på Rubio Monocoat, der er et mærke, som f.eks. tilbyder terrasseolie. Vi kommer også til at kigge på deres udvalg af dyksave med skinne. Se alle produkterne for dig selv på www.dorchdanola.dk.

Dyksav med skinne fra Makita, Mafell osv.

Inden for elværktøj er Dorch & Danola førende. Det gælder ikke mindst i kategorien dyksav med skinne. På samme side har kunder mulighed for at kigge på håndrundsave og almindelige rundsave. Mærkerne er værd at bemærke. Køb elværktøj billigt fra producenter, du kan stole på. Det er f.eks. Festool, Holzkraft og Makita. En dyksav med skinne er et stykke værktøj, som mange håndværkere har svært ved at undvære. Det er også et produkt, som mange danskere med hus har stående i garagen. Dorch & Danola fører et af de største udvalg i rundsave. Køb trygt din dyksav med skinne hos dem, og spar penge på Mafell, Makita, Holzkraft etc. Mange vælger en dyksav, da den er hurtigere at arbejde med sammenlignet med den konventionelle rundsav. Overvej, om du ønsker en batteridrevet rundsav / dyksav.

Rubio Monocoat for et bedre resultat - dit træ fortjener det

Mærket Rubio Monocoat producerer førsteklasses overfladebehandling, der f.eks. kan benyttes på træværk på terrassen. Dit træ fortjener at blive forkælet med det bedste. Træets unikke karakter får lov at skinne frem, når man påfører et af Rubio Monocoat plejemidlerne, der beskytter træets natur. Det er et effektivt produkt, hvor man kun behøver at påføre ét lag. Flerlagspåføring er ikke noget, som de fleste husejere bryder sig om at bruge tid på. Det ender måske i sidste ende med, at man springer træbehandlingen over. Benyt i stedet for Rubio Monocoat træplejemidler, og slip for meget besvær. På dorchdanola.dk er de billige på Rubio Monocoat.