altomERHVERV

HDMI og micro USB kabel - Køb til stærke priser

Se udvalget af HDMI stik og micro USB kabler på www.av-cables.dk. Webshoppen her er førende i Danmark, og slår stærkt på både pris, service og kvalitet.

HDMI stik - Stort udvalg hos Av-Cables.dk

HDMI er en teknologi, der har revolutioneret i A/V-verdenen. Med et HDMI stik kan man overføre både lyd og billede i den skarpeste kvalitet. Der fås i dag mange forskellige løsninger inden for stiktypen her. Hos Av-Cables.dk finder du de fleste. Vælg imellem alt fra mini HDMI stik til 4K eller 8K modellerne. Tilslut din projekter, dit Tv, Blu-ray afspilleren m.fl. med et HDMI stik, hvor du undgår en kvalitetsforringende signaloverførsel. Den moderne HDMI-teknologi sikrer, at der ikke går 1 pixel tabt! Denne kabeltype er samtidig karakteriseret ved den gennemgribende farvegengivelse og kontrastgengivelse. Læs mere om HDMI, og find det rette kabel på www.av-cables.dk. Uanset om du leder efter en vinklet, flad eller tynd model, finder du derinde på hjemmesiden det rette stik - til en lav pris, naturligvis!

Gode priser ved køb af micro USB kabel via www.av-cables.dk

Hos Av-Cables.dk kan du også vælge imellem en lang række af micro USB kabler. Der er ingen, der siger, at kabler skal være kedelige! I udvalget på www.av-cables.dk, kan du både vælge imellem modeller i blå, guld, lilla og pink. Se alle farvevarianterne online, hvor du også kan vælge et stofbeklædt micro USB kabel. Der sælges fra en række anerkendte leverandører i branchen, og lige meget hvilken længde eller type du ønsker, er der nok muligheder at se på. De helt små micro USB kabler fås bl.a. i 0,5, 1, 2 og 5 meter. Sortimentet indeholder producenter som Lindy, DeLOCK, QED m.m., og priserne er typisk på 15 til 60 % af dem, man finder i butikkerne. Spar penge på et micro USB kabel hos Av-Cables.dk uanset den ønskede længde.

Leder du efter stik? Køb alt inden for HDMI, LAN, SAS og micro USB kabler online hos Av-Cables.dk, der har mere at byde på og lavere priser end konkurrenterne.