altomERHVERV

Gør hverdagen nemmere med et trådløst headset

Elsker du at game eller træne? Arbejder du på kontor og deltager i online-møder dagen lang? Så kan du ikke undvære et trådløst headset.

Elsker du at game eller træne? Arbejder du på kontor og deltager i online-møder dagen lang? Så kan du ikke undvære et trådløst headset. Et trådløst headset gør din hverdag mere bekvem. Lyt til musik, foretag opkald og kommuniker med dine gaming-kammerater uden at blive forstyrret af irriterende ledninger.

Et bredt udvalg af trådløse headsets

Et Bluetooth headset skal lyde godt, se godt ud og føles behageligt at have på. 

Hos Av-Cables kan du finde et bredt udvalg af fede headsets fremstillet i flotte design, med god lydkvalitet og holdbarhed. Naturligvis sælges de til konkurrencedygtige priser. 

Du kan vælge både in-ear eller over-ear høretelefoner alt efter, hvad der er mest behageligt for dig at have på. 

Hvordan vælger man de rigtige høretelefoner

Nogen synes kompakte in-ear høretelefoner er mest behagelige, mens andre foretrækker de store over-ear høretelefoner - bedre kendt som "hørebøffer".

Spørg dig selv: "Hvad skal jeg bruge mit trådløse headset til?" Er det til arbejde, transport, træning i fitnesscenteret eller podcast på sofaen?

In-ear bluetooth headsets er for eksempel smartere at have med på farten eller til træning, da de ikke fylder særlig meget. Over-ear er gode til gamingsituationer eller på hjemmekontoret. 

I sidste ende er det helt op til dig selv, hvad du synes er mest behageligt. Et trådløst headset kan bruges over alt. 

Trådløse headsets giver frihed

Nyd din musik, podcast og telefonsamtaler uden irriterende kabler, som sidder og forstyrrer.

Hos Av-Cables kan du vælge mellem utallige modeller af trådløse headsets uden ledninger. De trådløse høretelefoner har en masse smarte funktioner som for eksempel støjreduktion, vandresistens, håndfri opkaldsfunktion og meget mere. 

Modellerne har også lang batteritid, så du kan nyde godt af dem i timevis, uden at du har brug for at lade op.

Elektronisk støjreduktion

En række af de trådløse høretelefoner hos Av-Cables har en indbygget elektronisk støjreduktion. Det vil sige, at høretelefonerne dæmper støj fra dine omgivelser. Det er for eksempel smart, hvis du arbejder på kontor, hvor der er meget larm omkring dig. 

Det er også super lækkert, hvis du er i et larmende tog eller fly og blot vil fokusere på din musik eller din podcast uden forstyrrelser.

Find et smart trådløst headset med støjreduktion, så du ikke behøver sidde og blive forstyrret af larm.

Disse trådløse headsets kommer ofte med en "hear-through" funktion, hvor du kan trykke på en knap for at høre, hvad der sker omkring dig.