altomERHVERV

Gaming mus og gamer bord fra fourze.dk - kvalitet og design i særklasse

Prøv de fantastiske gamer borde fra FOURZE. Deres hæve-sænke skrivebord med elektrisk kontrol er perfekt til dem med et ønske om ultimativ kontrol over gaming situationen. Se også deres kollektioner af mus, stole, PSU, keyboards osv. på www.fourze.dk.

Gamer bord med hæve-sænke funktion

Selvfølgelig skal du have et lækkert gamer bord! På www.fourze.dk finder du flere udgaver af kvalitets borde til at sikre en sublim gaming oplevelse. Ergonomi er naturligvis også i fokus, samtidig med at der er kælet for detaljerne. Et gamer bord fra FOURZE er derfor skabt i et lækkert finish. De kan justeres, så du får den bedste siddeoplevelse. Kig nærmere på bordene online, og bliv inspireret også i deres andre kataloger med stilfuldt udstyr.

Gaming mus - førende modeller fra FOURZE

En FOURZE gaming mus er lavet til spil. Den er designet til at kun give dig kontrol, når det virkelig gælder. Hvis fjenden flankerer dig bagfra, eller monstrene er ved at invadere din by, så skal det gå stærkt. Det kræver en gaming mus med nye teknologier, der sikrer lynhurtig reaktionstid. Har du også høje krav til design og er du stor fan af RGB belysning i dit tech? Så skal du have fat i FOURZE GM700, der kommer med state of the art PAW3330 sensor. Vælg også andre kvalitetsdygtige gaming mus fra sortimentet, der har noget til fans af FPS spil, RPG spil m.fl. Uanset om du dominerer de fantastiske fjender, eller det handler om at fange flaget, så betyder din gaming mus alt for resultatet. Seriøse gamere går ikke ned på deres gear. Derfor skal man vælge FOURZE.

Med FOURZE og deres gaming mus, borde m.m. får man ultimativ topkvalitet og uimodståeligt design. RGB belysning med avancerede sensorer er prikken over i’et. Der er ikke noget bedre end at kunne fordybe sig og ikke bekymre sig om udstyret, når det går stærkt. At kunne stole på det hele giver mere spilleglæde. Bestil også gaming PC, PSU, musemåtte m.fl. fra FOURZE - også af den bedste kvalitet, naturligvis.