altomERHVERV

eBookReader.dk - læseunderholdning til sommeren med Onyx eller Kindle

E-bogslæseren er i dag et uundværligt værktøj til at få adgang til alle Verdens bøger på. Der findes nogle forskellige mærker på markedet, der er værd at sætte sig lidt ind i. Først har man Kindle, der er skabt af Amazon. Disse er prisstærke og kører på deres eget system. En anden mulighed er Onyx, som er Android-baseret. Det betyder en bredere kompatibilitet med andre apps. Begge mærker findes hos eBookReader.dk.

Android-baserede e-bogslæsere fra Onyx med masser af processorkraft og hukommelse

Hvis man vil have adgang til Storytel, eReolen og Mofibo, skal man vælge Onyx. Mærket har fremstillet e-bogslæsere i forskellige prisklasser til at tilfredsstille enhver type kunde. En af de lækre nyheder er Onyx BOOX Poke 3, der også er på tilbud hos eBookReader.dk. Der får man en 6" skærm, som er en fin størrelse til at læse på og praktisk til at tage med. Leder du efter en processorstærk reader? Onyx BOOX Nova 3 kommer med 2 GHz CPU og samtidig 32 GB RAM. Det giver dig masser af kraft til at foretage mange andre opgaver, også ud over at læse. Kigger du derimod efter en absolut high-end e-bogslæser, der kan det hele? Oplev Onyx BOOX Lumi, der er flagskibet i kollektionen. Hver model har nogle features og et prismærke, der passer til forskellige behov. Få rendyrket kvalitet til dig, der ikke kan få nok af en god bog eller et godt stykke faglitteratur, og som ønsker brugervenlighed.

Køb Kindle 10, Paperwhite 4, Voyage m.m. med dansk tastaturlayout

Kindle er det mest kendte mærke i branchen. Det er ikke tilfældigt, da det er selveste Amazon, som står bag roret. Med Kindle får man derfor også rigtig meget kvalitet for pengene, som man kender fra Amazon e-handelsplatformen. Det er med modeller som Kindle Paperwhite 4 og Voyage, at de har markeret deres solide tag på markedsandelen. Hos eBookReader.dk er de også specialist i Kindle med DK-understøttelse. Gå på opdagelse nu, og se på de attraktive tilbud. Kindle Paperwhite 4 kan lige nu fås til en attraktiv pris, der næsten ikke er til at tro. Hvis du virkelig vil spare penge, så køb et pakkesæt med e-bogslæser, oplader, kabel, cover og skærmbeskyttelse. Læs mere om Amazon Kindle og mærkets modeller hos eBookReader.dk.