altomERHVERV

Controllers til PS4 og Philips LED strips - Helt fantastiske priser online!

Alle skal kunne være med, når vennekredsen er inviteret hjem, og det er tid til at spille PS4. Køb ekstra Playstation 4 controllers på www.av-cables.dk, hvor valgmulighederne er mange og priserne lave. Køb også Philips LED strips og tusindvis af andre produkter til nogle af DK’s absolut laveste priser på hele markedet! Se dem med dine egne øjne hos Av-Cables.dk, og start med at spare penge på elektronik i dag.

Brug for en ny Playstation 4 controller, når veninderne eller kammeraterne kommer over?

Køb mange typer af Playstation 4 controllers hos Av-Cables.dk, der leverer PS4 stik som kablet udgave og som trådløs variant. Find sorte og hvide Playstation 4 controllers samt mere eksotiske udgaver heriblandt en rød og sølv model, eller hvad med et PS4 stik i Military White eller Military Green? Priserne er lave på alle modellerne, men det er klart, du kan spare lidt ekstra på en kablet Playstation 4 controller sammenlignet med en af de trådløse varianter. Glæd dig til at spille fede bilspil eller måske den nyeste udgave af Fifa? Det kan også være, du er til adventurespil, eller du ikke kan få nok af et hjernevridende strategisk spil, men uanset hvad du har lyst til at game på din PS4, så er et godt stik et must. Køb en ekstra Playstation 4 controller billigt i dag via www.av-cables.dk.

Philips LED strip - Lækker belysning i din bolig

Kigger du efter et Philips LED strip? Disse forhandles hos Av-Cables.dk, og vi kender jo alle Philips som et førsteklasses brand inden for belysning samt mange andre ting. De er især kendt for Philips Hue, som også sælges via www.av-cables.dk. LED belysning har revolutioneret bybilledet og det private hjem. Den famøse Philips Hue Lightstrip fås også hos Av-Cables.dk, som selvfølgelig også tilbyder almindelige LED strips fra Philips. Besøg siden, og spar penge på belysning til dit hjem med dag til dag levering.

Bestil hos forhandleren Av-Cables.dk, der altid tilbyder en del inden for Philips LED strips og Playstation 4 controllers - stort udvalg i hver eneste kategori og 5/5 Trustpilot score!