altomERHVERV

Bestil e-book readers fra Kobo og Kindle til stærke priser hos eBookReader.dk

Hos eBookReader.dk udbydes en række af kvalitetsfulde e bogslæsere til konkurrencedygtige priser. Som det fremgår af firmanavnet, finder du mange modeller fra Kindle som Oasis 7, Paperwhite 3 og 4 samt Voyage, men du kan også spare på de populære Kobo modeller heriblandt Aura ONE, Aura H2O samt Clara HD – mere info på www.ebookreader.dk.

Køb en Amazon Kindle e bogslæser som fx Paperwhite, Oasis eller Voyage

Amazon og deres serie af e bogslæsere kaldt Kindle er kendte i hele verden. Med en af disse har man hele verdens bøger ved ens fingerspidser. Den typiske Kindle e bogslæser kan lagre flere tusinde bøger, men mange af modellerne kan også tilsluttes internettet og onlinebutikken, så man kan købe nye bøger ind on the go. eBookReader.dk er en af de førende butikker i landet, som har specialiseret sig i e bogslæsere, og udvalget fra Amazon Kindle indeholder bl.a. modeller som Paperwhite 3 plus 4, Voyage og Oasis. Du kan også bestille Kindle 8 og 10 fra sortimentet. Hver e bogslæser fra mærket er designet med en tanke bag. Prøv derfor at læse lidt mere om de forskellige modeller inde på www.ebookreader.dk, hvis du er i tvivl om valget. Hvis du vil minimere risici, så overvej at bestille en 2 års udvidet forsikring på din nye Kindle e bogslæser.

Vælg mellem Kobo Aura ONE og andre modeller fra mærket på www.ebookreader.dk

Kobo er et andet mærke, som har slået igennem. Deres e-book readers kan konkurrere med de bedste mærker. På www.ebookreader.dk kan du bestille Kobo Aura ONE, Aura H2O, Forma, Clara HD samt den klassiske model. De stilfulde design er for den designkritiske, som gerne vil læse på en flot e-book reader. Kobo er naturligvis meget mere end blot udseendet. Når man kigger på specifikationerne, forstår man godt, hvorfor disse er så populære. Du får høj opløsning, vandtæt skærm, flot baggrundsbelysning, masser af plads og mange andre lækkerier for en rigtig god pris. Uanset om du elsker fantasy, romantik eller naturvidenskab, findes der er en Kobo e-book reader til dit behov på www.ebookreader.dk.

eBookReader.dk fører Kobo e-book readers og modeller fra Amazon Kindle heriblandt Paperwhite 4 og Oasis 7. Køb på www.ebookreader.dk.