altomERHVERV

Av-Cables.dk – alt fra E27 LED pærer til forlængerledninger med eller uden jord

Av-Cables.dk sælger LED pærer i forskellige formater inkl. de hyppigt anvendte E27 modeller, hvor du kan vælge mellem flere brands. Siden sælger også kabler til forskellig brug både inden for audio/video og IT. Du kan også købe typiske forlængerledninger til almindelige stikkontakter.

Kig nærmere på udvalget af E27 LED pærer

Bestil LED pærer online, og spar mange penge i forhold til specialforretningerne. Er det helt konkret E27, du leder efter? Av-Cables.dk har dedikeret en kategori til dette format, hvor der er inkluderet nogle anerkendte fabrikanter. Det betyder, at hvis du køber en E27 LED pære hos Av-Cables.dk, at du er sikret en god kvalitet, et stærkt lys og en længere levetid. Vælg bl.a. mellem E27 LED pærer fra Duracell, Philips m.m. Du skal huske at tænke over, hvor mange watt der er brug for, samt hvor stor en lumen, du ønsker. Av-Cables.dk benytter sig ikke af misvisende førpriser, som desværre er tendensen mange steder. Du kan også vælge at se prisen inkl. fragt allerede, mens du browser igennem udvalget. Derfor er der mange, som foretrækker at købe elektronisk tilbehør, kabler, LED pærer som førnævnte E27 osv. online på www.av-cables.dk.

Køb en forlængerledning med jord eller uden

I de fleste husstande er der brug for en forlængerledning et eller andet sted. Det kan bl.a. være til at hækkeklipperen kan nå helt ud for enden af haven, eller til et af de mange elektroniske apparater indendørs som vaskemaskine og køleskab. I mange hjem er der ikke en stikkontakt der, hvor man ønsker at placere computeren eller fjernsynet, og så kan der naturligvis være behov for en forlængerledning. Du finder forskellige standarder hos Av-Cables.dk. Bestil bl.a. en forlængerledning med eller uden jord. Du kan også købe en forlængerledning med Scuko jord eller med kraftstik. Klik ind på en af underkategorierne på www.av-cables.dk, og spar penge på dit nye kabel – allerede i dag.

Det rare ved Av-Cables.dk er ikke blot de lave priser, men også størrelsen af udvalget. Uanset om du leder efter E27 LED pærer, ny forlængerledning, internetkabel, powerbank, batterier eller andet i elektronisk tilbehør og ledninger, så finder du et tilfredsstillende udvalg i hver kategori online.