altomERHVERV

Amazon markedsføring og SEO - brug for rådgivning?

Hos KompetenceKanalen A/S bliver du altid mødt med professionel og specialiseret vejledning, der kan guide din virksomhed på vej mod målbar vækst. I dem får du nemlig en samarbejdspartner, der har specialiseret sig indenfor online markedsføring, og som har mange års erfaring med værktøjer som f.eks. annoncering på Facebook, Google og Amazon. På baggrund af dette tilbyder de at hjælpe dig og din virksomhed med at udarbejde den helt rigtige digitale strategi og efterfølgende føre den ud i livet.

Opnå et kæmpe reach med Amazon markedsføring

Den helt rigtige digitale strategi kan betyde en verden til forskel for din virksomheds vækst, og derfor kan det ofte være en fordel at alliere dig med et digitalt bureau som KompetenceKanalen A/S, der er eksperter på dette punkt. De hjælper dig til at udarbejde den helt rigtige digitale strategi på baggrund af en grundig indsigt i både virksomhed, produkt og marked. Vellykket digital markedsføring styrker nemlig ikke blot din virksomheds synlighed online, den giver også øget salg. Men for at opnå disse fordele er det vigtigt at vælge den rigtige markedsføringsplatform – som f.eks. Amazon. Markedsføring på Amazon kan nemlig give din virksomhed en fordel sammenlignet med f.eks. Google. Markedsføring og annoncering på Amazon giver dig ikke blot mulighed for at annoncere dit produkt, dit brand og din virksomhed, der er også stor sandsynlighed for at markedsføring på denne platform sikrer dig både højere konverteringsrater og en billigere klikpris. Amazon har nemlig overhalet Google som forbrugernes foretrukne kanal til at søge efter specifikke produkter. Synlighed på dette stadie af forbrugerens købsproces, vil derfor være afgørende for salg. Vil du vide mere om, hvad markedsføring og annoncering på Amazon kan gøre for din virksomhed, kan du læse mere om dette på www.kompetencekanalen.dk.

Amazon SEO er essentiel for e-handel i de nye 20’ere - få hjælp af KompetenceKanalen A/S

Vellykket markedsføring på Amazon kommer desuden også til udtryk på et andet punkt: Amazon SEO. Dette er et af de andre værktøjer, der er afgørende for din virksomheds succes på Amazon, da det er et udtryk for Amazons vurdering af din virksomhed og dit produkt. Volumen af salg har nemlig stor betydning for, hvordan Amazon rangerer produkter – altså hvor produkter dukker op for et bestemt søgeord på Amazons søgemaskineresultater. Øget synlighed via annoncer kan dermed potentielt øge antallet af transaktioner, hvilket vil styrke virksomhedens anciennitet hos Amazon. Dette er selvfølgelig en stor fordel for din virksomheds digitale tilstedeværelse, da dine produkter vil opnå en langt større synlighed i Amazons søgemaskine. Optimering af produkternes placering på Amazons søgemaskineresultat giver jo i sidste ende større sandsynlighed for salg – og senere vækst. Derfor kan et samarbejde med et specialiseret digitalt bureau som KompetenceKanalen A/S være til stor gavn for din virksomhed.

Alt dette og meget mere kan du naturligvis læse mere om på kompetencekanalen.dk, hvor du også finder information om både KompetenceKanalen A/S og Amazon Ads samt kontaktoplysninger, hvis du beslutter at KompetenceKanalen A/S skal være din nye digitale samarbejdspartner. Med den rigtige samarbejdspartner er du nemlig godt på vej mod en digital strategi, der kan sikre din virksomhed målbar vækst på baggrund af korrekt markedsføring og annoncering på Amazon.