altomERHVERV

VegaGarn har strikkepinde i træ og et stort udvalg af Permin garn

På vegagarn.dk finder du både inspiration og god hjælp, når du ønsker at købe hækleudstyr eller strikkeredskaber, som for eksempel strikkepinde i træ af god kvalitet. Derudover har de også et hav af forskellige garntyper, deriblandt et stort sortiment af Permin garn.

Alt i strikkeudstyr og hækleredskaber – find strikkepinde i træ og metal

Hos VegaGarn har de et både bredt og professionelt udvalg af hæklenåle samt strikkepinde i træ og metal fra mærker som Björk, Addi og KnitPro. Uanset om du har brug for strikkepinde i træ eller metal til dit næste strikkeprojekt, er der en god chance for, at du kan finde lige netop det, du søger, enten i deres webbutik eller i deres fysiske butik i Fredericia. De er altid klar til at hjælpe dig videre med dine spørgsmål, og derfor er det også bare med at gribe knoglen og ringe til deres kundeservice på 40 76 53 63 eller skrive en mail til [email protected], hvis du er i tvivl om noget. Udover hæklenåle og strikkepinde i træ og metal har de også et bredt sortiment, når det kommer til broderi, sygrej, håndarbejdsbøger og opskrifter til både hækling og strikning. Klik dig ind på deres hjemmeside allerede i dag, hvor du finder masser af produkter af god kvalitet til en lav pris.

På vegagarn.dk har de alt det Permin garn, du går og drømmer om

Udover et bredt sortiment af strikkeudstyr og hækleredskaber finder du naturligvis også et stort udvalg af lækkert garn, du kan kreere smarte trøjer, huer, vanter og strømper ud af. Blandt andet finder du mange forskellige typer Permin garn, heriblandt Kamma, Alberte, Viola m.fl. Deres udvalg af Permin garn findes i forskellige materialer med forskellige blandingsforhold af uld, hør, alpaka, silke, bomuld, mohair og merinould. Derudover kan du, når du klikker dig ind på de forskellige garntyper, finde og købe opskrifter, der passer til den enkelte type garn. Sammenlagt med de flotte billeder, der giver et godt indblik i både teksturen og farven på de forskellige typer Permin garn, er du hjulpet rigtig godt på vej på din købsrejse, når du handler på deres hjemmeside. Du får oven i købet gratis fragt, når du køber for mere end 499 DKK – og betaler kun 39 DKK i fragt, når du køber for mindre end dette beløb.