altomERHVERV

Tappehaner og fadølsanlæg - Køb på www.tapshop.dk

Køb tappehaner til fadøl og komplette fadølsanlæg. Hos tapshop.dk står de for salg og udlejning af alt til at skænke fristende og saftig fadøl. Du finder også køberguides i form af hjælpevideoer på hjemmesiden www.tapshop.dk, hvor du også finder kontaktinfo og alt andet, du har brug for at vide.

Tappehaner i bedste kvalitet hos tapshop.dk

Køb kun de bedste tappehaner i rustfrit stål hos tapshop.dk, som sælger haner, der er kendt for høj ydeevne. Disse kan bruge på alle typer anlæg og tappetårne. Disse tapehaner kan benyttes som dispenser til mange typer af drikke - fadøl, drinks, cocktails, vand, vin m.m. Hos tapshop.dk kan du købe en tappehane i et helt stykke, og du finder også en lækker model med hastighedsregulering til salg på hjemmesiden. Køb også hanepropper online. Disse gummipropper til tappehane sælges separat. Det er naturligvis vigtigt at have kendskab til udstyret inden køb, og tapshop.dk står klar med vejledning, hvis du har spørgsmål.

Køb fadølsanlæg til festen

Køb fadølsanlæg hos tapshop.dk, der leverer Pygmy 25 og andre modeller til store og små behov. De fås med vandbad og kompressor. Køb de såkaldte Plug&play fadølsanlæg, som du kan pakke ud og tage i brug med det samme. Hvis der skal være gang i festen, så er det vigtigste næsten en kold fadøl, som får tænderne til at løbe i vand. Hos tapshop.dk kan du vælge imellem køb og udlejning af komplette fadølsanlæg. Der tilbydes salg af nye og brugte anlæg til at skænke fadøl. Uanset om du kigger efter løsninger med vandbad eller kompressor, som skal benyttes til den mindre privatfest eller til den helt store festivalplads, så har tapshop.dk, hvad du står og mangler. Se udvalget af Plug&Play fadølslæg, og kom i gang med at skænke fadøl med det samme!

Bestil udstyr til fadøl heriblandt tappehaner og fadkoblinger via www.tapshop.dk. Denne hjemmeside tilbyder også komplette fadølslæg, som du kan købe eller leje ved at klikke ind på firmaets side. Besøg tapshop.dk online, og læs mere.