altomERHVERV

Sort stenmel, skærver og meget mere til hos E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S leverer sten, grus, skærver og sand til hele Danmark. Læs mere om deres udvalg af bl.a. sort stenmel her.

Sort stenmel omkring bede, til stier og meget mere

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde alt i sten, sand, grus og skræver. De er fast leverandør til store bygge- og anlægsprojekter, og har mange års erfaring i branchen. Du kan være sikker på personlig betjening og super gode resultater, hvis du handler hos dem. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af stenmel i butikken, som kan bruges til mange forskellige formål. Stenmel er det produkt, som opstår når sten knuses, og det har mange anvendelsesmuligheder. Det kan bl.a. bruges til gangstier, omkransning af bede og meget mere. Du kan bl.a. finde sort stenmel i butikken, hvis du ønsker at anlægge sorte gangstier. Det sorte stenmel er smukt, og kan stå i flot kontrast til en grøn græsplæne. Hvis du skal bruge sort stenmel eller andre farver, så kan du se deres katalog på ekrag.com, hvor du også kan kontakte dem for et tilbud og for priser.

Skærver i kvalitetsgranit - bruges til havestier, indkørsler, anlæg mm

E. Krag Råstoffer A/S har også skærver i høj kvalitet, som kan bruges til bl.a. indkørsler, havestier og anlæg. Granitskærver kommer i forskellige former og størrelser, og giver et godt stabilt underlag. De har en god vandgennemstrømning, hvilket sikrer at dine stier ikke bliver oversvømmede ved store regnskyl. Skærverne ligger tæt pakket, og er robuste imod regnskyl og tung belastning, hvilket sikrer dig en smuk og plan overflade, som bliver liggende selvom der gås og køres på den. Vælg forskellige størrelser på deres side, hvor du kan se hele udvalget. Der er mange forskellige farver, så du kan designe din indkørsel eller dine bede, lige som du ønsker det. Skærverne er lavet i kvalitetsgranit og har mange anvendelsesmuligheder, som du også kan læse mere om på deres hjemmeside, hvor du kan indhente et godt tilbud om levering af store eller små kvantiteter til gode priser. De har mange års erfaring i branchen og leverer skræddersyede løsninger til mange forskellige slags kunder.