altomERHVERV

Kør i en Lotus Elise med konfirmanten eller til et firmaarrangement hos Padborg Park

Kunne du tænke dig et firmaarrangement, som I sent vil glemme? Så tag et kig forbi www.padborgpark.dk, da de tilbyder en masse sjov indenfor fart og teambuilding. Ydermere tilbyder de adrenalinsus til konfirmanten med sportsvognen Lotus Elise.

Adrenalinsus eller teambuilding til jeres firmaarrangement?

Står I og mangler idéer til et firmaarrangement, så har Padborg Park et hav af gode og sjove muligheder. De tilbyder nemlig enestående oplevelser, såsom at køre på Danmarks længste motorbane. Deres motorbane byder på mange sjove udfordringer, hvor denne bane faktisk anvendes til Danmarksmesterskaber for landets bedste racerkørere. Udover det, er der også mulighed for Racing, som handler om et godt samarbejde til dækskifte, optankning og chaufførskift. Så hvis jeres firmaarrangement skal indeholde fart, adrenalinsus eller andet sjov teambuilding, så tilbyder padborgpark.dk med garanti det, som I leder efter. Uanset hvad I vælger til firmaarrangementet, så er I garanteret underholdning i særklasse, hvor Padborg Park endda vil skræddersy specifikke behov og krav til jer. Tag et smut forbi www.padborgpark.dk og vælg imellem de mange unikke og sjove oplevelser til jeres kommende firmaarrangement.

Hos padborgpark.dk får du en uforglemmelig tur i sportsvognen Lotus Elise

Er du på udkig efter en sortsvogn til konfirmanten, eller ønsker du måske at samle et par venner og køre rundt i en sportsvogn sammen? Så kan du med fordel tage forbi www.padborgpark.dk. De har nemlig flere muligheder for at køre i den populære sportsvogn, Lotus Elise. Lotus Elise er udstyret med en fircylindret rækkemotor, der gør bilen ultralet og yderst hurtig. Med en sportsvogn som Lotus Elise vil du derfor få en tur, som du sent vil glemme, og som virkelig får adrenalinen op. Glem ikke, at hos Padborg Park bliver der stillet handsker, kørerdragter, racersko og styrthjelme til rådighed, sådan du er sikret en optimal beskyttelse. Hvis det lyder som noget for dig, kan du altid tjekke deres tilbud ud omkring sportsvognen Lotus Elise hos www.padborgpark.dk.