altomERHVERV

Hos Maskefabrikken finder du bl.a. silke BC garn og Filcolana Tilia i smukke farver

Maskefabrikken har mange forskellige slags garntyper til salg i høj kvalitet. Hvis du kan lide at strikke bør du kende til dem. Læs mere om deres udvalg af bl.a. silke BC garn og Filcolana Tilia her.

Lækkert silke BC garn

Maskefabrikken sælger garn fra de bedste producenter i både ind- og udland. Der er mange forskellige smukke garntyper i den bedste kvalitet, og du vil helt sikkert kunne finde de perfekte garnnøgler til din næste hjemmestrikkede trøje. De sælger bl.a. det lækre silke BC garn, som er lavet af den fineste morbærsilke, som har den fine egenskab, at det føles varmt og vinteren og køligt om sommeren. Silke BC garn sælges i butikken til gode priser, og det er virkelig et super godt garn, som passer super godt til både håndstrik, maskinstrik, vævning og meget mere. Garnet kommer i mange smukke farver, og er lavet i 100% morbærsilke. Du kan vaske silke BC garn i hånden med mild shampoo – på den måde holder det på farverne bedst. Du får altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler i butikken, og du kan være sikker på at kunne finde det rette garn til dine projekter.

Filcolana Tilia af gode materialer

Maskefabrikken sælger også forskellige smukke garntyper fra Filcolana, som laver mange smukke blandinger. Du kan bl.a. finde det lækre Filcolana Tilia i butikken, som er lavet af 70% super kid mohair og af 30% murberry silk. Det er nogle af de bedste materialer, der findes, og du kan være helt sikkert på at du nok vil holde af den garntype, som kommer i forskellige smukke farver, da det er super blødt og robust. Det kan strikkes alene, men du kan også blande Filcolana Tilia med andre garntyper, hvilket du kan læse mere om på siden. Garn kan nemlig blandes for at skabe forskellige teksturer, egenskaber og blødheder. Der er mange forskellige slags garn, som egner sig godt til at blande, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken til en super pris. Læs mere om bl.a. Filcolana Tilia i butikken, hvor der er mange forskellige smukke farver at vælge imellem.