altomERHVERV

Foder til jagthund og vådfoder til katte – Find det hos WinnerPlus

Hvis du er på jagt efter vådfoder til katte eller foder til jagthunde, så er www.winnerplus.dk det helt rigtige sted at starte. Her er der fokus på at tilbyde foder til dit kæledyr, der er fremstillet af 100 % naturlige råvarer.

Giv din kat det bedste med vådfoder til katte med oksekød og kyllingekød

Hos WinnerPlus ønsker de at hjælpe dig med at give dig det bedste af det bedste til din kat, og derfor finder du også vådfoder til katte af høj kvalitet på deres hjemmeside. Når du køber våd kattefoder her, er du sikret et produkt, der består af 100 % kød og dermed naturlige ingredienser – kvaliteten er endda så høj, at foderet er forarbejdet efter de samme krav som mad til mennesker. Udover det er produktet både kornfrit og glutenfrit samt fri for kemiske farvestoffer, konserveringsmidler og aromaer. Da produktet heller ikke indeholder hverken benmel, kødmel eller soya er du i sandhed sikret et produkt, hvor fokus er på at levere våd kattemad, der indeholder så meget kvalitetskød som muligt, og desuden sikre en så god fordøjelighed af foderet som muligt. Tøv ikke med at gå ind på www.winnerplus.dk og se nærmere på de forskellige varianter af vådfoder til katte, der blandt andet indeholder oksekød, lammekød og kyllingekød.

Foder til jagthund? Find det på www.winnerplus.dk

Udover kattefoder tilbyder WinnerPlus også hundefoder til for eksempel jagthunde. I deres udvalg på siden finder du forskellige typer af hundefoder, der hver især har deres egne fordele. De har dermed foder, der egner sig til ikke-aktive hunde og aktive hunde. Hvis du er på udkig efter foder til din jagthund, så kan du på www.winnerplus.dk finde lige netop det, du søger. Deres WinnerPlus Hunter Sport hundefoder har en høj kødprocent og er særligt velegnet som foder til jagthunde på grund af sit høje energiindhold. Derudover er der ligesom ved deres kattefoder fokus på naturlige ingredienser, og derfor indeholder hundefoderet ikke kemiske eller kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller smagsforstærkere. Du undgår desuden et produkt indeholdende æggepulver og mejeriprodukter – mens den tilsatte roefiber til gengæld understøtter din hunds fordøjelse. Hos WinnerPlus står de desuden klar til at give professionel rådgivning om hundefoder, så kontakt dem endelig, hvis du for eksempel har spørgsmål til valg af foder.