altomERHVERV

Find udstyr til haven såsom bålfad og dyrehegn på www.dansk-skovudstyr.dk

Hos Dansk Skovudstyr finder du alt til din grund eller din have. Læs mere om et stort bålfad i støbejern og om dyrehegn her.

Hav hyggelige aftener med bål i et nyt bålfad

Hvis du har en grund, en have eller en skov, så kan du finde en masse brugbare ting hos Dansk Skovudstyr, som sælger kvalitetsting i solide og holdbare udendørs materialer til gode priser. Du kan bl.a. finde et flot og stor bålfad i støbejern, som kan holde til stort set hvad som helst for evigt. Det er derfor en god investering, for det er sådan et du kan have uendeligt mange gode stunder omkring, når der er ild i bålet og snobrødene eller skumfiduserne er spiddet på bambuspinde. Det er så hyggeligt at tænde bål, både børn og voksne elsker det, og med et bålfad er det utroligt let og sikkert at gøre det i haven. Sådan et kan nemlig holde bålet inde og sørge for, at det ikke antænder græsset eller bevoksningen omkring. Der er forskellige størrelser, og du kan finde bålfade helt op til 130 cm i diameter.

Hold uønskede dyr ude af haven

Dansk Skovudstyr forhandler en masse forskellige slags dyrehegn i mange forskellige størrelser og tætheder. Der er forskellige tætheder til forskellige dyr, og hvis det er store rådyr, som du vil holde inde eller ude af din grund, så kan dyrehegnet med de store masker nok klare det, men er det derimod mindre dyr, som fx harer eller ræve er der andre slags hegn, som er mere passende til det formål. Der er mange forskellige slags vildthegn på siden, og hvis du er i tvivl om hvilken slags du skal vælge, så kan ud altid spørge de dygtige medarbejdere til råds, for de står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Du kan desuden være sikker på, at alle dyrehegn er i bedste kvalitet, så det behøver du ikke bekymre dig om, når du skal vælge. Find det, du skal bruge på dansk-skovudstyr.dk eller spørg dem, om de kan bestille det hjem til dig.