altomERHVERV

Find et bredt udvalg af strikkeopskrifter og garn til gode priser hos Garnværkstedet

Mohair by Canard er blot ét af de mange spændende garnmærker, som du lige nu kan glæde dig over at finde som en del af kataloget hos Garnværkstedet. Den danske forhandler er med årene blevet et af de absolut bedste steder at købe garn online. Det opnår man blandt andet ved at holde et godt niveau af kvalitet på tværs af alle kategorier, lige som man også har en masse godt strikketilbehør på hylderne, så som spændende strikkeopskrifter.

Lækkert garn fra Mohair by Canard

Skal du i gang med et nyt strikkeprojekt, men kan du ikke helt beslutte dig for hvilken type garn du skal vælge, så er her et godt tip: Mohair by Canard har lige nu et spændende udvalg inden for blandt andet 1-trådet mohair og Brushed Lace Mohair - og begge typer finder du hos www.garnvaerkstedet.dk som en fin del af deres udvalg. Men hvorfor vælge Mohair by Canard spørger du måske, når der er så mange andre gode mærker man kan vælge imellem? først og fremmest er der kvaliteten. Mohair by Canard er absolut førsteklasses garn, både hvad angår holdbarhed og blødhed. Du vil derfor med garanti få masser af glæde ud af dit arbejde, når vælger at strikke med Mohair by Canard. Og er strikketøjet til en gave, vil modtager helt sikkert blive imponeret over hvor blødt og lækkert tøjet er.

Strikkeopskrifter fra populære mærker

Foruden selve garnet, kan man blandt andet finde et fint udvalg af gode strikkeopskrifter på Garnværkstedet. Find inspiration og gå på opdagelse, hvad enten du strikker til dig selv eller til en gave. Udvalget af strikkeopskrifter tæller blandt andet strikkeopskrifter til download, strikkeopskrifter fra kendte mærker som Geilsk, Petiteknit og Geilske opskrifter og meget mere. Udvalget af strikkeopskrifter tæller desuden både opskrifter for nybegyndere og garvede, så der er noget for enhver smag.