altomERHVERV

Et alternativ til det klassiske skateboard? Prøv et waveboard eller cruiser board

Find skateudstyr til fritidsentusiasten og den professionelle hos Skatetema.com. Vælg mellem et stort udvalg af rulleskøjter og løbehjul, waveboards, cruiser boards, bmx og udstyr til vandsport. Hele kataloget fås altid til særdeles gode priser, men fordelene stopper dog ikke her. Få fri fragt på køb over 500 kr., og 14 dages fuld returret.

Skønne waveboards for hele familien hos Skatetema.com

Et waveboard er et sjovt alternativ til de traditionelle skateboards. Et waveboard benyttes nemlig på en lidt anden måde end ved at skubbe sig frem med den ene fod, mens den anden er på boardet. Fremdriften ved et waveboard sker i stedet ved, at du bevæger fødderne forskudt af hinanden og således bringer boardet i bevægelse. Denne bevægelse er konstant nødvendig for at holde boardet i gang, hvilket gør brug af et waveboard til en fantastisk workout. Du forbrænder nemlig en hel del kalorier ved at stå på waveboard, da hele kroppen er i brug. Det ser desuden altid ud, som det er — legende let og super sjovt, hvilket gør det til en type af board, der egner sig til hele familien. Find både komplette waveboards og et udvalg af dele du kan bruge til at samle dit helt eget custom waveboard på www.skatetema.com.

Cruise afslappet fra a til b på et cruiser board

Et cruiser board er et andet alternativ til konventionelle skateboards, der forhandles i stor stil hos Skatetema.com. Et cruiser board ligner i princippet de klassiske oldschool skateboards fra 1970’erne, da både formen og størrelsen næsten stemmer overens. Udover dette, minder et cruiser board dog mest af alt om et longboard i mindre format. Et cruiser board har nemlig ligesom et long board både større trucks og hjul, ligesom at hjulene er blødere, hvilket medvirker til en mere behagelig cruising oplevelse, heraf navnet. Et cruiser board bruges derfor ofte til transport og urban cruising, da du altid er sikret en mere jævn følelse ved brug af netop denne type board. Find både et cruiser board til børn og voksne på www.skatetema.com. Her finder du også cruiser board dele, der gør det muligt for dig at sammensætte dit helt eget board med præcis de decks, trucks og hjul du kunne tænke dig. Har du ikke mod på at samle dit eget board, fås de komplette cruiser boards i mange forskellige designs, sådan at du stadig selv kan vælge netop det design, der passer din personlighed bedst.

Forvent imødekommende kundeservice på www.skatetema.com. Her finder du nemlig ikke bare hele det store udvalg, men også kontaktinformationer på yderst behjælpelige medarbejdere.