altomERHVERV

Chromecast og Playstation 5 controller hos Av-Cables.dk

Der har været rigtig mange købere og desværre ikke nok sælgere af den nye Playstation 5. Er du en af de heldige, som har fået fat i en af dem, som blev solgt i danske butikker? Du vil med fordel kunne bestille en ekstra PS5 controller. Og det gælder også, hvis du vil være forberedt til, når du endelig modtager din nye spillekonsol. Av-Cables.dk har alt tilbehøret - også til Xbox One fra Microsoft. Hvis vi bliver ved tech-giganterne, så er Google et af de næste navne i perlerækken. Deres Chromecast Ultra føres også på www.av-cables.dk.

Billig Sony Playstation 5 controller til din nye spilkonsol - Køb online

Hos Av-Cables.dk er det nemt at købe udstyr til PS5. Så mangler du en Playstation 5 controller? Det er en helt speciel håndcontroller model fra Sony, som byder på nogle nye oplevelser i forhold til dens forgænger fra PS4. Det nye system hedder DualSense, hvor der er fokus på den haptiske gaming oplevelse. Av-Cables.dk tilbyder Playstation 5 controllere til gode priser. Det er faktisk ikke kun på Playstation 5 controllere, at de er billige. Hele det kæmpe udvalg med tusindvis af kategorier er inkluderet i deres prisgaranti. Det betyder dog ikke, at man kommer til at vente længe på sin PS5 controller. Få dag til dag levering ved køb af Playstation 5 håndcontroller på www.av-cables.dk.

Prøv Chromecast, og åben op for en ny verden

Du bør også tage et kig på Google og deres fysiske produkter, hvor de er leveringsdygtige med Google Chromecast 3. Dette er standardmodellen, som giver streamingoplevelser i høj kvalitet. Skal vi op, der hvor det virkelig er sjovt, når det kommer til opløsningen? Så er en 4K Chromecast Ultra prisen værd. Og når vi nu taler om prisen, så er den faktisk ganske fin hos Av-Cables.dk. Så hvad end det er en Google Chromecast 3 eller Ultra, du mangler, så er der prisgaranti. Det er noget, som de med stolthed kan tilbyde, fordi de er så billige. Også Ethernet-adaptere sælges til Chromecast på www.av-cables.dk med 60 dages bytteret.