altomERHVERV

Bestil et batteri til elcykel, en fatbike m.m. på boxbike.dk

Online på boxbike.dk finder du intet mindre end det største og mest velassorterede udvalg af cykelreservedele i Norden. Bestil nyt batteri til elcykel til flere mærker, opladere samt elcykel kits – alt sammen til stærke priser. Du kan også købe en splinterny cykel med elmotor på hjemmesiden som fx en fatbike.

Køb et godt og solidt batteri til elcykel online

Har du brug for at købe et batteri til elcykel? Der er flere personer, som vælger at have adskillelige batterier med sig, hvis man skal på en længere udflugt uden mulighed for opladning eller bare for en sikkerheds skyld. Hos Boxbike kan du bestille nyt batteri til elcykel med en spændingsforskel på 24-48 volt, og online på boxbike.dk finder du modeller fra Kildemoes, Crescent og E-Going. Der er nogle faldgrupper og generelle ting, man skal tænke over inden køb af nyt batteri til elcykel. Her er der info at hente på boxbike.dk eller ved at kontakte personalet bag webshoppen.

Udforsk selv ved groft terræn på en fatbike

Gør en god handel på en fatbike med elmotor hos Boxbike. Verden er din cykelsti, når du cykler på en fatbike. Tag den med hen til terræn, hvor almindelige cykler ikke har noget at komme efter. Det betyder, at du kan cykle på sne, sand, grus og endda is. Cyklerne har et ekstra bredt dæk og et underlag, som giver et godt hold og stabilitet. Der er stor glæde i vente ved at eje en fatbike, hvor man år efter år kan tage på eventyr. Det kræver naturligvis en model, man kan stole på. Boxbike forhandler flere kvalitetsfulde typer, der kan køre op til 45 km/t. Her kan du vælge mellem fatbikes med cykelcomputer og mange andre cool features, du kan have gavn af på rejsen.

Bliv inspireret på boxbike.dk. Hjemmesiden indeholder et stort udvalg af ladcykler med elmotor. Du kan også købe en fatbike til sne, grus, is og sand eller et batteri til elcykel online hos Boxbike. Der sælges også kits og opladere til konkurrencedygtige priser.