altomERHVERV

Bæredygtige produkter, såsom biovokslys fra EcoLiving m.m.

En grønnere livsstil har aldrig været nemmere end med produkter fra Natural Living. Du kan derfor trygt lade denne erfarne webshop, og dens endnu mere erfarne indkøbere, undersøge mulighederne for en bæredygtig livsstil på dine vegne. Du finder nemlig alt fra bivokslys til produkter fra EcoLiving i det brede katalog af bæredygtige hverdagsprodukter.

EcoLiving er dit foretrukne bæredygtige brand

EcoLiving er et engelsk firma ejet af kvinder, der forhandles i stor stil hos Natural Living. Denne virksomhed producerer CO2-neutrale og veganske produkter indenom en zero waste politik. Dette betyder, at EcoLiving bestemt er en forretning, som går i overensstemmelse med Natural Living og deres ambitioner om bæredygtighed. Produkterne fra EcoLiving er produkter, der egner sig til hverdag og velvære, og derfor produkter, er kan gøre din hverdag både nemmere, mere luksuriøs og bestemt en hel del grønnere. Mange af produkterne fremstilles af FSC-certificeret træ, men omgangen med træer stopper dog ikke her. Hvor hvert solgte produkt planter EcoLiving nemlig også et træ i naturen. Køb alt fra en ostehøvl til en bruseskraber til køkkenet, og find produkter som en trækam eller en shampoobar til badeværelset. Alle produkter til både køkkenet og personlig pleje fra EcoLiving er selvfølgelig produceret i særdeles høj kvalitet, sådan at deres levetid også er forlænget betydeligt i sammenligning med billigere alternativer.

Shop miljøvenlige biovokslys fra Natural Living

Vil du gerne kunne skrue gevaldigt op for velværen derhjemme er bivokslys en god måde at gøre det. Fine bivokslys kan for eksempel bruges til at skabe hyggelige stemninger på mørke eftermiddage eller i forlængelse af romantiske middage. Konventionelle stearinlys er nemlig ikke altid hverken miljøvenlige eller sunde for indeklimaet, hvorfor fine bivokslys derfor tilbydes som grønnere alternativ på www.naturalliving.dk. Med bivokslys fra Natural Living ungås både stearin og paraffin, der ofte står for over halvdelen af den ellers let uundgåelige partikelforurening i mange danske hjem. Det er nemlig lige så let at hygge sig med bivokslys som med stearinlys, der bare udleder omkring 80% færre partikler, og derfor er et sundere alternativ for indeklimaet. Ydermere dufter de en smule af honning, hvilket kun hjælper på stemningen. Hos Natural Living forhandles bivokslys fra Bistad, der er fremstillet af bivoks fra Den Grønne Pulje. Denne bivoks kommer fra danske bigårde, der ikke anvender pesticider. Ligeledes er Bistad en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere, og derfor tager både hånd om miljøet og lokalområdet.

Find grønne alternativer til hverdagsprodukter på www.naturalliving.dk og forvent varen leveret hurtigt og billigt — eller helt gratis, hvis du bestiller for over 399 kroner.