altomERHVERV

Water Company tilbyder bl.a. udlejning af vandkøler og leje af vanddispenser i høj kvalitet

Hvis i leder efter leje af vanddispenser, så er det hos Water Company i skal henvende jer. De har stået for udlejning af vandkølere og vandautomater i årevis og har en bæredygtig profil.

Udlejning af vandkøler i smart design

Hver dag transporteres mange tusind liters drikkevand via lastbiler på vejene, og det er ekstremt klimabelastende. Water Company er et klimaneutralt firma som udlejer vandkølere til virksomheder fra Skagen til Gedser. De har været klimaneutrale siden 2009 og det projekt som de har valgt i år for at neutralisere deres emissioner er Kikonda Forest Reserve, et skovprojekt i Uganda med en stærk bæredygtighedsprofil. Hvis i leder efter udlejning af vandkøler til kontoret og gerne vil have en bæredygtig løsning, så er det helt klart på watercompany.dk, i skal finde løsningen. De har solceller installeret på kontoret for at minimere deres emissioner og kompenserer for resten ved CO2 kompensation. Deres fritstående vanddispenser Tower, som kommer i mange forskellige smukke træsorter og som passer til enhver virksomheds profil er helt klimaneutral og certificeret af South Pole Group. Denne smarte vanddispenser køler, tilsætter kulsyre til vandet og renser det via det energivenlige filter fra WaterSprint.

Leje af vanddispenser - Højt serviceniveau

Virksomheder, som har en vanddispenser stående mindsker i høj grad forbruget af kaffe, og det giver sundere medarbejdere med bedre vaner. Friskt, køligt og rent drikkevand er et must for enhver virksomhed, og hos Water Company kan i finde mange forskellige smukke vanddispensere til leje til gode priser. Alle aftaler er inklusiv service, hygiejnetjek, eventuelle, reparationer, filterskift og kulsyre ad libitum. Der findes mange forskellige smukke modeller i sortimentet, bl.a. den klimaneutrale Tower, som kommer i forskellige smukke træsorter, samt finer eller personligt lakeret finish. Når i bestiller leje af vanddispenser, så kan i finde forskellige modeller, som kan matche jeres behov. Der er bl.a. også en model, som tilkobles jeres vandsystem fx i køkkenet og på den måde giver jer en løsning, der ikke tager gulvplads. Der er også bordmodeller og modeller på hjul. Læs mere om leje af vanddispenser på watercompany.dk, hvor i kan finde den klimavenlige løsning.