altomERHVERV

Ved BOARD GOVERNANCE er der tilbud såsom bestyrelsesuddannelser samt bestyrelsesvurderinger

Hos BOARD GOVERNANCE finder du nogle af nordens bedste bestyrelsesuddannelser, der kan booste din karriere. Ydermere tilbyder BOARD GOVERNANCE en såkaldt bestyrelsesvurdering, hvor jeres bestyrelsens arbejdsmetoder vurderes og hvor I får nye ideer til tiltag, så jeres bestyrelse kan blive endnu mere effektiv.

Boost din karriere gennem bestyrelsesuddannelser

Bestyrelsesarbejde kan være sjovt, men det kan også være enormt udfordrende, for der stilles enormt mange krav til bestyrelsen. Som bestyrelsesmedlem skal man have kompetencer inden for mange områder, da opgaverne ofte varierer og der stilles et stort ansvar til bestyrelsesmedlemmerne. Kunne du tænke dig at blive en del af bestyrelsen eller ønsker du at booste din karriere som bestyrelsesmedlem, tilbyder BOARD GOVERNANCE en række af forskellige bestyrelsesuddannelser. Uddannelsernes fokus varierer og det samme gør længden på de forskellige forløb, og du finder derfor helt sikkert en uddannelse, der passer til dig hos BOARD GOVERNANCE. Ønsker du et kortere forløb, tilbyder BOARD GOVERNANCE også kurser, hvor du får styr på de grundlæggende ting inden for bestyrelsesarbejde. Dine undervisere kender om nogen til bestyrelsesarbejdets facetter og kan med garanti levere en undervisning, der vil bidrage positivt til din karriere. BOARD GOVERNANCE tilbyder bestyrelsesuddannelser med opstart på vidt forskellige tidspunkter af året og ved at klikke ind på deres hjemmeside, kan du læse mere om de enkelte bestyrelsesuddannelser.

Bestyrelsesvurdering af både offentlige og private virksomheder


Nogle gange kan det være en god idé at få et nyt og eksternt syn på tingene – det gælder også når det kommer til bestyrelsesarbejde. Udover at tilbyde bestyrelsesuddannelser, tilbyder BOARD GOVERNANCE også en såkaldt bestyrelsesvurdering i alle typer af bestyrelser – både for offentlige og private bestyrelser, der ønsker at skabe ekstra værdi. Med en bestyrelsesvurdering fra BOARD GOVERNANCE får I en ekstern og saglig allround vurdering af bestyrelsen. BOARD GOVERNANCE identificerer blandt andet de områder i bestyrelsesarbejdet, hvor der er plads til forbedringer, men herudover giver de også konkrete løsningsforslag som I kan implementere i jeres bestyrelse og arbejdsmetoder. BOARD GOVERNANCE tilbyder flere forskellige pakkeløsninger hvad angår bestyrelsesvurderinger som du kan læse mere om ved at klikke ind på www.board-governance.com, hvor du også kan læse om de andre bestyrelsesrelaterede ydelser fra BOARD GOVERNANCE.

BOARD GOVERNANCE har hjulpet tusindvis af bestyrelsesmedlemmer og bestyrelser med at forbedre deres bestyrelsesarbejde. Hvis du har lyst til at være den næste, kan du besøge www.board-governance.com.