altomERHVERV

Tag til swinger fest i Københavns mest kendte sexklub

Kunne du og din partner tænke jer at rykke på jeres grænser i trygge og behagelige omgivelser, så er CitySwingers i København stedet for jer! Her har I mulighed for at deltage i mere end 50 events om måneden, og der tages både imod singler og par.

Swinger fest med frivilligt og engageret personale bag baren

CitySwingers er Skandinaviens mest besøgte swinger klub, så har du en fantasi om at deltage i en swinger fest, er du i trygge hænder her. I deres lokaler i København på Sjælland, kan du få en swinger fest lige efter din smag. Her har du mulighed for at deltage i swinger fester med mange forskellige temaer, lige fra tantra og SM-seancer, til vinsmagning og reb leg. Du har derudover adgang til både spa og sauna, samt private rum og rum for par. I forbindelse med deres swinger fester lægges der naturligvis stor vægt på et trygt og behageligt miljø. Der er derfor sexolog tilknyttet, samt et hjælpsomt og imødekommende crew. Lyder det som noget for dig, så besøg deres side, hvor du kan se introvideoer og meget mere.

Skandinaviens mest besøgte sexklub - CitySwingers

Leder du efter en sexklub med en tryg stemning og en indbydende atmosfære, er CitySwingers lige noget for dig. I den populære sexklub kan du udforske din frække side i trygge rammer, uanset om du kommer som single eller par. Som sexklub åbner de hver måned dørene for mere end 50 events, heriblandt tantra, vinsmagning, SM-seancer og meget mere. Der er desuden både spa og sauna, samt private rum hvor man kan være i fred, hvis man ønsker. Har du først betalt entre til sexklubben, er alt gratis – inkl. baren. Der er endda sexolog tilknyttet, gratis brevkasse og meget mere. Er du interesseret i at høre mere, kan du på deres website blive klogere på dine muligheder. Du kan naturligvis også kontakte den kendte sexklub, hvis du har spørgsmål.