altomERHVERV

Skønhedspleje, makeup etc. fra Comfort Zone, Tan-Luxe og andre førende mærker

Villaume har et stort udvalg af skønhedspleje og beauty produkter. Læs mere om deres sortiment af Comfort Zone og Tan-Luxe selvbrunere.

Har du prøvet Comfort Zone klimavenlig hudpleje?

Hvis du søger efter klimavenlig hudpleje, naturlige ingredienser og luksus blødhed, så er Comfort Zone et spændende mærke at holde øje med. Deres nye serie er lavet med fokus på bæredygtighed og klimavenlighed, og henvender sig til både ung og moden hud. Den har et højt indhold af plantebaserede antioxidanter, som kan hjælpe til at genoprette hudens naturlige glød, forøge dens fasthed og dens modstandskraft. Du kan finde mange spændende slags hudcremer og olier fra Comfort Zone, som bl.a. indeholder essentielle olier fra geranium, citron, muskatnød og italiensk petitgrain. Comfort Zone kan du bl.a. finde hos Villaume, som har et kæmpe udvalg af forskellige slags cremer, olier, og beauty produkter. Du får fri fragt, når du handler for over 499 kr. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du 10% på dit første køb. Læs meget mere på deres hjemmeside byvillaume.dk, hvor du helt sikkert kan finde det, du søger.

Oplev Tan-Luxe og serien med selvbrunere på byvillaume.dk

Selvbruner lyder måske som et lidt støvet koncept, som var populært i 00’erne, og som har haft sin storhedstid. Når man ser billeder fra den gang, så kan man godt få tanken, at det gik lidt over gevind med selvbruneren en gang imellem. Men nu har Tan-Luxe sat sig for at revolutionere selvbruner branchen med en helt ny serie af enormt lækre produkter, der løfter selvbruneren op på et nyt niveau. Deres patenterede teknologi har intet at gøre med de tungt pigmenterede produkter, som lægger sig som en maske oven på huden. Tan-Luxe plejer huden og frembringer en lækker naturlig glød. Produkterne er multifunktionelle og lette at anvende. Det er helt klart den mest naturlige, duftfri og skjoldfri løsning på markedet. Hvis du drømmer om at finde den perfekte selvbruner, så er Tan-Luxe måske lige noget for dig. Find hele udvalget hos Villaume på www.byvillaume.dk, hvor du finder et stort udvalg af beauty produkter.